Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december 2024

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning

  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise
  • Hjemmelavet rejesalat med dild

  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Stegte økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Marineret frugt

  • Små konditorkager fra Nimbs eget bageri
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

April - juni 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Hvide asparges med rejer, hollandaise og dild
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Saltet tatar med ramsløg, jordskokchips og karse
    2021 Beaujolais-Villages, Maison Stephanie-Aviron, Bourgogne
  • Stegte gulerødder med hjertesalat og ærter
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne

Hovedretter

  • Iberico-mørbrad med grønne asparges, mandler og sherry sauce
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône
  • Dampet rødtunge med spinat, grillede nye løg og champagne beurre blanc
    2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine Company, Californien
  • Hvide asparges med rygeost og purløg
    2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine Company, Californien

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Pocherede rabarber med lakrids og syrnet fløde
    2019 Château Martillac, Monbazillac
  • Skal af mørk chokolade med hindbærmousse og hindbæris
    NV Fine Tawny port, Graham's, Portugal
  • Panna cotta på kærnemælk med mandler og hyldeblomstsorbet
    2019 Château Martillac, Monbazillac
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Torsk med østers, glaskål og dild
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Jomfruhummer med tomater, hvidløg og basilikum
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Variation af gulerødder med citrongræs og ingefær
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
     

Hovedretter

  • Stegt lammeculotte med artiskokker, ærter og sauce med oliven, mynte & rosmarin
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône
  • Havtaske med nye løg, kål og sauce Nage
    2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine Company, Californien
  • Stegte kejserhatte med croutons, parmesan og syltede løg
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Jordbær med hyldeblomst og hvid chokolade
    2019 Château Martillac, Monbazillac
  • Mazarinkage med blåbær og skovsyre
    2019 Château Martillac, Monbazillac
  • Fersken med honning og citron verbena
    2019 Château Martillac, Monbazillac
dame

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Gravad laks med sennep, endive og radicchio
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Kalveterrine med pistacie, æbler og bitre salater
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Rødbedetatar med gedeost og syltede bær
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne

Hovedretter

  • Andebryst med jordskokker, kål og sauce med varme krydderier
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône
  • Oksefilet med saltbagt selleri, svampe og portvinssauce
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône
  • Bagt Hokkaido-græskar med kål og pure
    2022 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Skal af mørk chokolade med parfait og syltede pærer
    NV Fine Tawny port, Graham’s, Portugal
  • Æbler med karamel og vanilje
    2019 Château Martillac, Monbazilla
  • Risalamande med lun kirsebærsauce
    NV Fine Tawny port, Graham’s, Portugal
okt-dec

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2024

Stående buffet

  • Grillede rejer, hvidløg og piment
  • Årstidens salat med crème og knas
  • Ceviche af hvid fisk med soja og koriander
  • Gulerodstatar med ingefær
  • Arancini-kugler
  • Langtidsstegt svinebryst med hoisin-sauce og lime
  • Terrine af and med sprød kartoffel og cornichoner
  • Små kager fra Nimbs eget konditori

Siddende buffet

  • Røget laks med dild og agurk
  • Ceviche af årstidens fisk
  • Andebryst med varme krydderier
  • Oksefilet med timian og hvidløg
  • Kartoffelpure med rygeost og trøfler
  • Pebersauce
  • Blandet salat med sennepsvinaigrette og nødder
  • Sæsonens grønt
  • Udvalg af desserter

Kanapéer

  • Kroket med aubergine og hvidløg
  • Røget andebryst med peberrod og rugbrød
  • Falafel med edamamebønner
  • Blinis med røget laks og creme
  • Krustade med tatar og trøffelcreme
  • Selleri med citron og sorte oliven
  • Østers med ponzu og melon
  • Gougère med Comté-ost og trøffel (+15 kr. pr. person)
  • Agurk med kammusling og yuzu
  • Macarons
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2024

Fra grillen

  • Grillet vildfanget rejer
  • Variation af rå og grillet fisk
  • Oksefilet med peber og piment
  • Grillet svinebryst med Nimbs barbecue sauce
  • Udbenet og marineret kyllingeoverlår fra Rokkedahl

Tilkøb af grillede pølser og sliders: 95 kr. per person

Tilbehør

  • Udvalg af salater
  • Blandet grønt fra grillen efter sæson
  • Dips og dressing

Dessert

  • Udvalg af desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2024

  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Marinerede hvide sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori
 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os