Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december 2023

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise
  • Hjemmelavet rejesalat med dild
  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Stegte økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Marineret frugt
  • Små kager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

April - juni 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Letbagt laks, agurk og krydderurter med emulsion og sprødt rugbrød
  • Hvide asparges med rejer, hollandaise og dild
  • Dansk blæksprutte med fennikel, hvidløg og mandler

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidens garniture og kraftig sauce (+75 KR. pr. person)
  • Rødtunge med dampet spinat, grillet grønne asparges og champagne-beurreblanc
  • Mørbrad af spansk gris med gulerødder og kraftig sauce med citron/salvie

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter 

Desserter

  • Sprød skal af mørk chokolade med luftig creme og årstidens smag
  • Pocheret rabarber med jordbær og vanilje
  • Citronfromage med hvid chokolade og crumble
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Letbagt laks, agurk og krydderurter med emulsion og sprødt rugbrød
  • Kammuslingeterrine med rosenkål, ærter og pistacie
  • Saltet/råt oksekød med tomater og pebermayonnaise

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidens garniture og kraftig sauce (+75 kr. pr. person)
  • Stegt havtaske med nye løg, kål og kraftig sauce på hummer
  • Rosastegt oksefilet med majs, kantareller, karotter og pebersauce

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Sprød skal af mørk chokolade med luftig creme og årstidens smag
  • Danske jordbær, piskefløde og marengs
  • Skovbær med noter af lakrids og ymer
dame

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december 2023

Selskabsmenu

Forretter

  • Letbagt laks, agurk og krydderurter med emulsion og sprødt rugbrød
  • Bagt torsk med blomkål, mandler og citron
  • Urterimmet laks med fennikel og æbler samt dild 

Hovedretter

  • Oksemørbrad med årstidens garniture og kraftig sauce (+75 kr. pr. person)
  • Stegt helleflynder med persillerod og letrøget sauce
  • Andebryst med selleri, æbler og kraftig sauce med lang peber

    Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter

Desserter

  • Sprød skal af mørk chokolade med luftig creme og årstidens smag
  • Marcipan, æble og hvid chokolade
  • Citrontærte med marengs
okt-dec

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2023

Stående buffet

  • Grillet rejer med lime og piment
  • Melon med gedeost og pinjekerner
  • Ceviche af laks med ponzu og sesam
  • Sprøde grøntsager med rygeostecreme 
  • Kartoffelkroket, Comté-ost og estragon
  • Oksesticks med teriyaki, koriander og chili
  • Lufttørret skinke med Comté-ost
  • Flødeboller og macarons

Siddende buffet

  • Røget laks med dild og agurk
  • Ceviche af årstidens fisk
  • Andebryst med varme krydderier
  • Oksefilet med timian og hvidløg
  • Kartoffelpure med rygeost og trøfler
  • Pebersauce
  • Blandet salat med sennepsvinaigrette og nødder
  • Sæsonens grønt
  • Udvalg af desserter

Kanapéer

  • Kroket med aubergine og hvidløg
  • Røget andebryst med peberrod og rugbrød
  • Falafel med edamamebønner
  • Blinis med røget laks og creme
  • Krustade med tatar og trøffelcreme
  • Selleri med citron og sorte oliven
  • Østers med ponzu og melon
  • Gougère med Comté-ost og trøffel (+ 15 kr. pr. person)
  • Agurk med kammusling og yuzu
  • Macarons
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2023

Fra grillen

  • Grillet vildfanget rejer
  • Variation af rå og grillet fisk
  • Oksefilet med peber og piment
  • Grillet svinebryst med Nimbs barbecue sauce
  • Udbenet og marineret kyllingeoverlår fra Rokkedahl

Tilkøb af  grillede pølser og sliders: 95 kr. per person

Tilbehør

  • Udvalg af salater
  • Blandet grønt fra grillen efter sæson
  • Dips og dressing

Dessert

  • Udvalg af desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2023

  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Marinerede hvide sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori
 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os