DA EN

Book værelse

icon-frunimb-lunch

Frokost

Mandag - søndag
fra 12.00 - 16.00

Bestil bord

Klassisk smørrebrød højt belagt med kærlighed

Vores frokostkort byder på klassisk smørrebrød. Vores sild er fanget i det nordlige Atlanterhav, skåret i hånden og overøset med kærlighed. Vores æg kommer fra fritgående høns, som ikke bliver næbklippet og som får foder, der ikke er genmodificeret. Det betyder blandt andet, at æggeblommen får den flotteste gul-orange farve.

FruNimb_frokost2

Frokostkort

Sild

  • Marineret sild med pisket karrycreme, økologisk æg, rødløg, kapers og dild 85,-
  • Peberrodssild med peberrodsmayonnaise, salatløg, syltede rødbeder og kørvel 95,-
  • Christiansøpigens sild med cremefraiche, rå æggeblomme, løgringe og kartoffel 85,-
  • Lun, stegt sild med karamelliseret løgkompot og dild 90,-
  • Cremet sildesalat med purløg, æble og smilende æg 85,-
  • Anretning med dagens 3 slags sild 145,-
  • Vegetar

Fisk og skaldyr

  • Røget laks med cremet spinat og pocheret æg 145,-
  • Håndpillede grønlandske rejer med citronmayonnaise, dild og rød skovsyre 130,-
  • Smilende økologiske æg fra Hedegaard med håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise, sprød rug og karse 115,-
  • Vegetar

Vegetar

  • Agurk med rygeostecreme, syltede og marinerede agurker, sprød rug og karse 95,-
  • Tomat med purløgsmayonnaise, variation af tomat og rødløgscrudité 95,-
  • Vegetar

Kød

  • Fru Nimbs rullepølse fra Grambogård-grise med persillemayonnaise, kryddersky og variation af løg 110,-
  • Dyrlægens natmad med saltkød, kryddersky, rødløg og karse 105,-
  • Enebærrøget svinemørbrad med tyttebær-peberrodscreme, jordskokkechips og kørvel 110,-
  • Hønsesalat med æbler, selleri og sprødt kyllingeskind 115,-
  • Roastbeef af okseculotte med rodfrugtremoulade, friskhøvlet peberrod og ristede løg 115,-
  • Dagens 3 stykker smørrebrød 235,-
  • Vegetar

Steak tatar

  • Klassisk tatar med pickles, kapers, skalotteløg, friskhøvlet peberrod og æggeblomme 120,-
  • Tatar med syltede svampe, rødløg, svampemayonnaise og kartoffelchips 115,-
  • Rørt tatar med rødbede, grov dijonsennep, løg, rå æggeblomme og rabarberkompot serveret med fritter og sennepsmayonnaise 155,-
  • Vegetar

De lune

  • Stjerneskud af stegt og dampet rødspætte med asparges og håndpillede rejer 155,-
  • Smørstegt rødspættefilet med rodfrugtremoulade, citron og urtesalat 135,-
  • Grove fiskefrikadeller med remoulade, rødløg og dild 115,-
  • Lun leverpostej med rødbeder, syltet agurk, peberbacon og karse 95,-
  • Kæmpetartelet med høns i asparges, brøndkarse og sprødt kyllingeskind 145,-
  • Rosastegt pariserbøf med alt hvad der hører sig til 135,-
  • Vegetar

Ost

  • Tre gode oste med sødt og salt 115,-
  • Krystal Karl med nøddecreme, ristede hasselnødder og karse 95,-
  • Gammel ost med rom, rå løg og sky 95,-
  • Vegetar

Desserter

  • Dagens kage 55,-
  • Citronfromage, rabarber og hvid chokolade 85,-
  • Vegetar

Bestil bord

Fru Nimbs 3 favoritter

  • Dagens udvalg af 3 stykker smørrebrød 235,-
  • Vegetar