DA EN

Book værelse

icon-frunimb-lunch

Frokost

Mandag - søndag
fra 12.00 - 16.00

Bestil bord

Klassisk smørrebrød højt belagt med kærlighed

Vores frokostkort byder på klassisk smørrebrød. Vores sild er fanget i det nordlige Atlanterhav, skåret i hånden og overøset med kærlighed. Vores æg kommer fra fritgående høns, som ikke bliver næbklippet og som får foder, der ikke er genmodificeret. Det betyder blandt andet, at æggeblommen får den flotteste gul-orange farve.

Påskemenu hos Fru Nimb

Fra 5. til 17 april

  • Karrysild med pisket karrycreme, æble og rødløg 
  • Smilende æg med håndpillede rejer, citronmayonnaise og karse 
  • Smørstegt fiskefilet med rodfrugtremoulade, citron og urter 
  • Lammeculotte med rabarberkompot og timian 
  • Tartelet med grillet kylling og bacon 
  • Lun æbletærte med creme fraiche rørt med vanilje 

395 kr. 


Tilvalg til menuen

  • 2 gode oste med hjemmesylt

55 kr.


Bestil bord

paaskefrukost820x610

Drik snaps til

Få tjenerens bud på hvilke snapse, der passer bedst til påsken.

FruNimb_frokost2

Frokostkort

Sild

  • Karrysild med pisket karrycreme, rødløg, kapers og dild 85,-
  • Peberrodssild med peberrodsmayonnaise, skalotteløg, syltede rødbeder og kørvel 95,-
  • Christiansøpigens sild med pisket cremefraiche, rå æggeblomme, løg, kartoffel og karse 85,-
  • Lun, stegt sild med karamelliseret løgkompot og dild 85,-
  • Cremet sildesalat med purløg, æble og smilende æg 85,-
  • Sildetallerken med 3 slags sild 145,-
  • Vegetar

Fisk og skaldyr

  • Røget laks med cremet spinat og pocheret æg 145,-
  • Håndpillede, grønlandske rejer med citronvinaigrette, dild og rød skovsyre 130,-
  • Smørstegt rødspættefilet med rodfrugtremoulade, citron og urtesalat 135,-
  • Hårdkogte, økologiske æg fra Hedegaard med håndpillede, grønlandskes rejer, citronmayonnaise og karse 115,-
  • Vegetar

Vegetar

  • Økologisk agurk med rygeostecreme, syltede og marinerede agurker, sprød rug og karse 95,-
  • Kogte, økologisk kartofler, purløgsmayonnaise, kartoffelchips, skalotteløg og brøndkarse 95,-
  • Vegetar

Kød

  • Rullepølse fra Grambogård med persillemayonnaise, kryddersky og variationer af løg 110,-
  • Dyrlægens natmad med leverpostej, saltkød, krydret sky, rødløg og karse 105,-
  • Hønsesalat med æbler, selleri og sprødt kyllingeskind 115,-
  • Roastbeef af okseculotte med rodfrugtremoulade, friskhøvlet peberrod og ristede løg 115,-
  • Vegetar

Steak tatar

  • Klassik tatar med pickles, kapers, skalotteløg, friskhøvlet peberrod og æggeblomme 110,-
  • Tatar med syltede svampe og rødløg, svampemayonnaise og kartoffelchips 110,-
  • Rørt tatar med rødbede, rødvinseddike, grov dijonsennep, løg, rå æggeblomme og karse serveret med pomfritter og sennepsmayonnaise 135,-
  • Vegetar

De lune

  • Lun leverpostej med syltede rødbeder, syltet agurk, peberbacon og karse 95,-
  • Kæmpetartelet med høns i asparges, syltede skorzonerrødder og sprødt kyllingeskind 130,-
  • Svinemørbrad med svampe à la creme og surt 130,-
  • Pariserbøf med pickles, rødbeder, kapers, løg, friskhøvlet peberrod og rå æggeblomme 125,-
  • Kludebøf af okseculotte med bløde løg og spejlæg 115,-
  • Græskarsuppe med sprøde rosmarincroutoner 95,-
  • Vegetar

Ost

  • Ostetallerken med 4 stykker ost fra små, danske gårdmejerier serveret med sæsonens sylt 125,-
  • Gammel ost med rom, rå løg og sky 95,-
  • Vegetar

Desserter

  • Fru Nimbs gammeldags æblekage med makronknas og let pisket vaniljecreme 75,-
  • Nødderoulade med nougatcreme og ristede hasselnødder 75,-
  • Chokolademousse med en snert af appelsin 75,-
  • Vegetar

Bestil bord

Fru Nimbs 3 favoritter

  • Dagens udvalg af 3 stykker smørrebrød 235,-
  • Vegetar