DA EN

Book værelse

icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Kulinarisk kvalitet

Hos Nimb Brasserie serverer vi brasserieklassikere med et nutidigt og legende twist. Vi byder dig velkommen i smukke og intime rammer, og vi står altid klar til at gøre din aften til en god oplevelse med masser af smag. 

Vi skifter menuerne løbende, så vi altid anvender sæsonens bedste råvarer.    

lamb_1220x910

À la carte

Forretter

  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 3 stk. 75,-
  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 6 stk. 145,-
  • Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter og pommes frites 160,-
  • Troisgros-laks med cremet havesyresauce på sancerre og vermouth 105,-
  • Rørt taskekrabbesalat med sprød salat, avocado, ristede hasselnødder og urtemayonnaise 125,-
  • Svampebouillon med kastanjeravioli og syltede løg 95,-
  • Tatar rørt ved bordet med bl.a. cognac, persille, skalotteløg og cornichoner 155,-
  • Bourgogne-snegle bagt med hvidløgssmør og croutons 95,-
  • Stegt marvpibe med friteret persille og surdejsbrød 95,-
  • Charcuteri: Pølser, skinke, paté, sennep og syltet grønt 1 person 125,-
  • Charcuteri: Pølser, skinke, paté, sennep og syltet grønt 2 personer 225,-
  • Andeleverterrine med bagt æble, brioche og sauterne 165,-
  • Stegte brisler med vinterspinat og morkler 115,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Frisk fra Hanstholm fiskeauktion - dagens fisk med cremet fiskesauce 275,-
  • Hel, råstegt hummer med grøn salat, citron og mayonnaise 355,-
  • Meunierestegt fisk - helstegt på ben, brunet smør, kogte kartofler og citron 275,-
  • Dagens vegetarret med smørsauce og trøffel - spørg venligst tjeneren 165,-
  • Helstegt Bresse-kylling med Sauce Suprême - 2 personer 555,-
  • Flamberet peberbøf med cognac, madagascarpeber og creme fraiche 355,-
  • Stegt Rib-eye med Sauce Béarnaise og pommes frites 325,-
  • Boeuf bourguignon med perleløg, champignon, tørsaltet bacon og kartoffelmos 195,-
  • Côte de Beouf tørmodnet i 90 dage, flot marmoreret, meget smagfuld - serveret med årstidens grønt og Sauce Bordelaise 695,-
  • Lammekrone stegt med rosmarin og hvidløg, serveret med aromatisk lammesky 285,-
  • Vegetar

Sides

  • Pommes frites 55,-
  • Stegt andelever 85,-
  • Vegetar

Dessert

  • 3 oste fra vogn, blød, fast og blå, serveres med syltet frugt og knækbrød 135,-
  • Udvalg af kager fra Chefkonditor Torben Bangs dessertvogn: Chokoladekage med både mousse og ganache, årstidens frugt- eller bærkage og månedens tærte - per stykke kage 75,-
  • Petits fours 35,-
  • Lun Baba au Rhum med citrusaroma, mascarpone og blodappelsinsorbet 95,-
  • Profiteroles med valrhona-chokoladesauce og flødeis med vanilje fra Tahiti 95,-
  • Crêpes Suzette med ristede mandler og appelsin - flamberes ved bordet 145,-
  • Dagens udvalg af is 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

Vinmenu

3 glas vin

350,-

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Mørbrad, pommes frites og bearnaise 150,-
  • Dagens fisk med sæsonens grønt 150,-
  • Kylling med pommes frites og béarnaise 150,-
  • Vegetar

Dessert

  • Is 65,-
  • Pandekager med is 75,-
  • Vegetar

Bestil bord