DA EN

Book værelse

icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Kulinarisk kvalitet

Hos Nimb Brasserie serverer vi brasserieklassikere med et nutidigt og legende twist. Vi byder dig velkommen i smukke og intime rammer, og vi står altid klar til at gøre din aften til en god oplevelse med masser af smag. 

Vi skifter menuerne løbende, så vi altid anvender sæsonens bedste råvarer.    

lamb_1220x910

À la carte

Forretter

  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 3 stk. 95,-
  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 6 stk. 165,-
  • Hvidvinsdampede blåmuslinger med friske urter og pommes frites 160,-
  • Rørt taskekrabbe med olivenolie, sprøde æbler, estragonmayonnaise og grillet brioche 125,-
  • Stegt skærising med ramsløg, syltede grønne jordbær og sancerresauce 115,-
  • Tatar rørt ved bordet med bl.a. cognac, persille, skalotteløg og cornichoner 155,-
  • Bourgogne-snegle bagt med hvidløgssmør og croutons 95,-
  • Andeleverterrine med brioche og sauterne 165,-
  • Grillede asparges med sauce mousseline og pocheret æg (Tilvalg af hesterejer +35,-) 105,-
  • Pâté de campagne med pistacienødder og syltede svampe 95,-
  • Tartelet med brisler, morkler og spæde grøntsager i luftig velouté 115,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Frisk fra Hanstholm fiskeauktion - dagens fisk med cremet fiskesauce 275,-
  • Hel, råstegt hummer med grøn salat, citron og mayonnaise 355,-
  • Meunierestegt rødtunge - helstegt på ben, brunet smør, kogte kartofler og citron 275,-
  • Helstegt broccoli med trøfler og mandler 165,-
  • Stegt rib-eye med bearnaisesauce og pommes frites 335,-
  • Flamberet peberbøf med cognac, madagascarpeber og creme fraiche 380,-
  • Bresse-kylling stegt på ben med confiterede lår og sauce suprême (2 personer) 650,-
  • Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg, serveret med aromatisk lammesky og confiteret hvidløg 285,-
  • Coq au vin med perleløg, champignon, tørsaltet bacon og kartoffelmos 195,-
  • Côte de Boef (1 kg.) Fra Danish Crown, modnet i talg i 90 dage, serveret på ben med årstidens grønt og sauce bordelaise 695,-
  • Pithivier med duebryst og terrin på confiteret duelår, andelever, trøfler og madeirasauce 345,-
  • Vegetar

Sides

  • Pommes frites 55,-
  • Stegt andelever 85,-
  • Nye kartofler med persille 45,-
  • Grøn salat 45,-
  • Vegetar

Dessert

  • 5 oste fra vogn, blød, fast og blå, serveres med syltet frugt og knækbrød 135,-
  • Danske jordbær, chokolademousse, short bread med kakao og hindbær, sorbet på syltede grønne jordbær og bagt appelsincreme 95,-
  • Bagt citrontærte med sprød karamel og citrusurter 95,-
  • Profiteroles med valrhona-chokoladesauce og flødeis med vanilje fra Tahiti 95,-
  • Crêpes Suzette med ristede mandler og appelsin - flamberes ved bordet 145,-
  • Dagens udvalg af is 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

3-retters menu

”Chef’s choice” – spørg venligst tjeneren 
400 kr.

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Mørbrad, pommes frites og bearnaise 150,-
  • Dagens fisk med sæsonens grønt 150,-
  • Kylling med pommes frites og béarnaise 150,-
  • Vegetar

Dessert

  • Is 65,-
  • Pandekager med is 75,-
  • Vegetar

Bestil bord