DA EN

Book værelse

icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Kulinarisk kvalitet

Hos Nimb Brasserie serverer vi brasserieklassikere med et nutidigt og legende twist. Vi byder dig velkommen i smukke og intime rammer, og vi står altid klar til at gøre din aften til en god oplevelse med masser af smag. 

Vi skifter menuerne løbende, så vi altid anvender sæsonens bedste råvarer.    

lamb_1220x910

À la carte

Forretter

  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 3 stk. 95,-
  • Fines de Claire-østers med grillet citron og vinaigrette 6 stk. 165,-
  • Rimmet kammusling med brøndkarsebouillon og peberrodscreme 135,-
  • Stegt skærising med grønne asparges og sancerresauce 115,-
  • Tatar rørt ved bordet med bl.a. cognac, persille, skalotteløg og cornichoner 185,-
  • Bourgogne-snegle bagt med hvidløgssmør og croutons 95,-
  • Pâté de campagne med pistacienødder og syltede svampe 95,-
  • Ratatouille med olivenolie og sort peber 95,-
  • Andelever-terrine med brioche og sauternes 165,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Tournedos Rossini - stegt oksemørbrad med andelever, stegte kantareller og trøffelsauce 555,-
  • Dagens fisk fra Hanstholm fiskeauktion med muslinge-blanquettesauce 285,-
  • Hel, råstegt hummer med grøn salat, citron og mayonnaise 355,-
  • Meunierestegt rødtunge - helstegt på ben, brunet smør, kogte kartofler og citron 275,-
  • Helstegt blomkål med trøfler og mandler 165,-
  • Boeuf Wellington med trøffelsauce (2 personer) 755,-
  • Flamberet peberbøf med cognac, madagascarpeber og creme fraiche 380,-
  • Stegt rib-eye med bearnaisesauce og pommes frites 335,-
  • Hønsefrikassé med nye kartofler og spæde grøntsager 195,-
  • Kotelet af gris serveret med sky og sprøde jordskokker 285,-
  • Vegetar

Sides

  • Pommes frites 55,-
  • Stegt andelever 85,-
  • Nye kartofler med persille 45,-
  • Grøn salat 45,-
  • Vegetar

Dessert

  • Brie de Meaux med sommertrøfler, bitre salater, kvædekompot og nøddebrød 135,-
  • Petits fours 45,-
  • Hvid chokoladeparfait med yuzu og rålakrids 95,-
  • Jordbærtærte med hyldeblomstcreme og mørk chokolade 95,-
  • Friske kirsebær med cremet yoghurt, kakaogelé og sprød crumble 95,-
  • Paris-Brest med hasselnødde- og chokoladecreme 95,-
  • Crêpes Suzette med ristede mandler og appelsin - flamberes ved bordet 175,-
  • Dagens udvalg af is 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

3-retters menu

”Chef’s choice” – spørg venligst tjeneren 
400 kr.

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Mørbrad med pommes frites og bearnaise 150,-
  • Dagens fisk med sæsonens grønt 150,-
  • Kylling med pommes frites og bearnaise 150,-
  • Vegetar

Dessert

  • Is 65,-
  • Pandekager med is 75,-
  • Vegetar

Bestil bord