Nytårsaften 2022 på Gemyse

Sig farvel til 2022 med manér med Gemyses udsøgte nytårsmenu. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

PROGRAM
17.30 Dørene åbner - Velkomst i Gemyses Saloner
18.00 Dronningens nytårstale
18.15 Nytårsmiddag i restauranten
22.00 Kaffe og te
22.30 Tak for i aften med champagne og kransekage to go
23.00 Fyrværkeri på plænen

SNACKS

  • Wrap af sprødt grønt med goma 
  • Trio af oliven, umodne ferskner og saltede og røgede mandler
  • Skagenskinke  
  • Østers med vinaigrette  
    NV Ruinart brut og vinterens cocktails

MENU

Starter

  • Fyldt glaskål med selleri, mokka og brunet smør
    NV Voile d’Argile, Domaine de la Rectorie, Colliore

Forret

  • Pighvar med muslingerøgsauce, fennikel og caviar
    2020 Chablis ”la Côte d’or”, Yannick Cadiou, Bourgogne 

Mellemret

  • Savoykål med svampe og fermenteret blomme
    2020 Crémant du Jura Zéro Dosage, Champ Divin, Jura

Hovedret

  • Mørbrad med bagt og glaseret rødbede, druer og pebersauce
    2017 Chianti Rufina Riserva, D.O.C.G., Frascole, Toscana 

Dessert

  • Klementin med kokossorbet og olivenolie
    NV Cava Nectar Blanc, Juvé Y Camps, Penedès

22.30 Tak for i aften
Med kransekage og champagne ”to go” inden nytårsfyrværkeri kl. 23.00 på Plænen

Pris: 2300 kr. per person inkl. vinmenu, entré til Tivoli og lækkerier til fyrværkeriet ex billetgebyr

Reserver bord

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home - Nytårsmenu 2022

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimbs dygtige kokke, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Tapioca-chips med et drys tørrede Karl Johan-svampe
Syltede Gordal Picante oliven
Letrøgede saltede mandler 

Forret
Terrine af kammusling med rødbede, hasselnødder og hvidløgsemulsion med piment - hertil kærnemælkssauce med dild

Mellemret
Bagt torsk med cremet hummerbisque, croutoner, syltede løg og karse

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med grydestegt gulerod, kejserhat og vild brøndkarse - hertil kartoffelkompot og intens trøffelsauce

Dessert
”Solero” – passionsfrugt og luftig vaniljemousse på sprød mørdejsbund

Sødt
Kransekage

695 kr. per person

Bestil Nimb at Home

Børnemenu

Forret
Rejecocktail med sprød salat og dressing

Hovedret
Oksemørbrad på spyd med sprøde kartofler, estragonmayonnaise og grøntsagsstave

Dessert
”Solero” – passionsfrugt og luftig vaniljemousse på sprød mørdejsbund 

Sødt
Kransekage

245 kr. per person

Bestil Nimb at Home

NaH_NewYear_2022_2_910x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk