April

MENU

  • Pocheret blæksprutte med aubergine, fermenteret hvidløg, svampebouillon og ramsløg
  • Kalvemørbrad med sprød brissel, grønne asparges, selleripuré og demi-glace med rosa peber
  • Dessert på rabarber, kærnemælk og lakrids

26/4 Page Four + Mekdes
PRIS
: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_Menu1_900x910px

Maj

MENU

  • Chawanmushi med asparges og rogn
  • Perlehøneballotine med pistacie og morkler, serveret med forårsgrønt og persillesauce
  • Dessert på rabarber, yoghurt og estragon

3/5 Zar Paulo + August Høyen
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

10/5 Gobs + Thor Farlov
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

17/5 Thomas Dybdahl + Beharie
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

24/5 Pil + Barselona
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

31/5 KrebsFalch
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord



2102_FrockBrasserie_Menu2_900x910px

Juni

MENU

  • Hvide asparges med håndpillede rejer, hollandaise, ørredrogn og krydderurtesalat
  • Grillet dyrefilet med peberbarbecue, morkler og gulerødder samt morkelcreme
  • Dessert på jordbær, rabarber og hyldeblomst

7/6 Mads Langer (Fuldt booket)
PRIS: 
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

14/6 Hans Philip
PRIS: 
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

21/6 Rasmus Seebach (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

28/6 Take That (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 

Reservér bord



2102_FrockBrasserie_AprilMenu_900x910px

Juli

MENU

  • Jomfruhummer og tomatsalat med luftig rød karry 
  • Grillet oksefilet med kantareller, ribs, gulerødder og røget marvsauce
  • Jordbær Romanoff à la Nimb Brasserie
5/7 Carpark North
PRIS: 
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
12/7 Chaka Khan
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 
 
19/7 Folkeklubben
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
26/7 Tina Dickow
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

 

Reservér bord


2102_FrockBrasserie_Menu1_900x910px

August

MENU

  • Ceviche af laks med grillede ærter og kold agurkebouillon
  • Grillet oksefilet, kantareller, ribs, gulerødder samt røget sauce
  • Dessert på solbær, mørk chokolade og Tahiti-vanilje

2/8 Medina (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. Efter middagen er drikkevarer for egen regning.

9/8 Diana Ross (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. Efter middagen er drikkevarer for egen regning.

16/8 Chris Isaak (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. Efter middagen er drikkevarer for egen regning.

23/8 Alex Vargas
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

30/8 Tim Christensen (Fuldt booket)
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord



2102_FrockBrasserie_Menu2_900x910px

September

MENU

  • Stegte kammuslinger med grillede majs, hindbær og strandkrabbebisque
  • Kalvespidsbryst med sæsonens svampe, emulsion af confiterede hvidløg, grillede løgskaller og sauce med sommertrøfler
  • Dessert på sensommerens bær, estragon og Tahiti-vanilje

6/9 Ida Laurberg + Danser Med Piger
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

13/9 Faustix + Kato (Fuldt booket)
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

20/9 Saveus (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord


2102_FrockBrasserie_AprilMenu_900x910px