icon-brasserie-lunch

Brunch

Lørdag og søndag
fra 10:00 til 12:00

Reservér bord

Nyd en lækker weekendbrunch i Nimb Brasserie

Holder du af at nyde din weekend i smukke, afslappede omgivelser? Så kom ind på Nimb Brasserie og start dagen med en brunch, der får et hvert gastronomisk hjerte til at banke. Børn under 8 år spiser brunch til halv pris. 

Sidste tidspunkt for bordreservation til brunch er klokken 12.00, men selve brunchen varer til kl. 14.00, så der er god tid til at nyde alle herlighederne.

April

Denne menu kan bestilles til og med 28. april

Første servering

  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, prosciutto cotto og capocollo
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Sæsonens citrussalat med radicchio og urter
  • Pisket torskerognscreme med marinerede ørredrogn i sprød crustade
  • Puffet tapiocachips med rimmet kammuslingetatar og pomelo
  • Koldrøget laks med misocreme og tang

Anden servering

  • Cremet røræg med sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Argentinske rejer og torsketsukune glaseret i teriyaki
  • Mosaik af nori og bagt porre med cremet, luftig fiskefumé

Tredje servering

  • Cannelé Bordelaise med havtorngelé
  • Madeleines med karamelchokolade
  • Piña colada – kokosfromage med rombraiseret ananas og hvid chokolade

I glas & kop
Kaffe brygget på Nimbs økologiske kaffebønner eller te fra det anerkendte tehus Mariage Frères, økologiske juicer, lemonader samt et glas Nimb Blanc de Blancs.

Børn under 8 år kan nyde brunchen til halv pris.

Grupper på mere end 8 personer reserverer bord ved at skrive til restaurantbooking@nimb.dk

545 kr.

Reservér bord

Ny_Brunch_1220x910

Maj og juni

Denne menu kan bestilles fra 4. maj til 30. juni

Første servering

  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, prosciutto cotto og capocollo
  • Samsø koldrøget laks med dild og hyldeblomst
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Sæsonens salat med brøndkarse, radise og hindbær
  • Sprødt rugbrød med ærter, tilsmagt ricotta og citron
  • Spinatvaffel med forårsgrønt og avokadocreme 

Anden servering

  • Cremet røræg med sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Nyfortolket hvid asparges med rejer og hollandaise 
  • Spæde forårsgulerødder med kålpuré og urtecreme 

Tredje servering

  • Små fyldte chokolader med mynte 
  • Pavlova med blodappelsin og kandiseret citrus
  • Mini crème brûlée med Tahiti-vanilje og rabarberkompot 

  • 4H0A7179_SGN
  • 4H0A7202
  • 4H0A7156_SGN