DA EN

Book værelse

Fransk velsmag med dansk accent

Atmosfæren er lys og nordisk; maden er ukrukket og afslappet; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. Og oplevelsen? Den er som et fransk brasserie i en dansk eventyrhave: Helt unik.

Se menu

brasserie-content-1

Franske favoritter i smukke, uformelle rammer

Franske favoritter serveret morgen, middag og aften med en mageløs udsigt til Tivoli. Nimbs største restaurant tiltrækker både hotelgæster og københavnere, der kommer for at nyde et godt måltid mad i smukke, men stadig uformelle rammer.

Nimb Brasserie byder gæster velkommen på et af landets største, men også mest intime og afslappende brasserier, hvor den gode oplevelse og det gode måltid er i højsædet.

Køkkenet serverer brasserieklassikere med et nutidigt, legende twist. Med servering fra 7 morgen til 22 aften favner Nimb Brasserie hele døgnet og sætter gæsten i centrum med kulinarisk kvalitet og personlig service i husets bedste ånd.

brasserie-content-2
Åbningstider

7.00-22.00

Alle ugens dage

Bestil bord

Den bedste udsigt til Fredagsrock

Få den ultimative musikoplevelse til Fredagsrock fra første parket på balkonen ved Nimb Brasserie.

Vær opmærksom på, at der på balkonen er en blanding af stå- og siddepladser. Det er ikke muligt at rykke indenfor i tilfælde af dårligt vejr, men balkonen vil dog delvist være overdækket med parasoller.

HELAFTENS-BILLET

Billetten giver adgang til balkonen i tidsrummet 19.00-24.00, hvor der er fri bar med vin, øl og vand samt snacks hele aftenen. Der kan også tilkøbes cocktails på dagen.
Fra 19.00 – 21.00 serveres en buffet med lækkerier fra grillen, finger food, salater og små desserter.
Pris 1.200 kr. + gebyr

Køb helaftens-billet


HALVAFTENS-BILLET

Billetten giver adgang til balkonen i tidsrummet 21.30-24.00, hvor der er fri bar med vin, øl og vand samt snacks hele aftenen. Der kan også tilkøbes cocktails på dagen.
Pris 500 kr. + gebyr

Køb halvaftens-billet

fredagsrock_1220x910
  • kylling_770x514
  • bras-gal4
  • lamb_770x514
  • bras-gal3
  • tartar_770x514
  • bras-gal2
  • bras-gal1
9U7A2046-brunch-80

Brasserie Brunch

Lørdag og søndag fra kl. 11.00 til kl. 15.00

Holder du af at nyde din weekend i smukke og afslappede omgivelser? Så kom ind på Nimb Brasserie og start dagen med en brunch, der får et hvert gastronomisk hjerte til at banke. Køkkenchefen er gået kreativt til værks og har sammensat en menu med et stort udvalg af de bedste danske råvarer.

Se brunchmenu

#NimbCopenhagen