DA EN

Book værelse

Godt skåret

Her syder fra grillen af store bøffer, her klirrer fra baren af velmiksede cocktails. Her kommer du for velsmag og afslappet luksus, for enkel og ukompliceret mad på uforligneligt niveau, for den perfekte steak eller den lækreste hummer, for råvarer og tilbehør i gourmetkvalitet. Om du blot kommer for drinks i baren eller for det bedste fra grillen, er stemningen ikke til at tage fejl af: Her nydes det gode liv.

Se vores menu

bar-grill-onecolumn-2

Steakhouse-klassikere med kulinarisk kant

Nimbs kosmopolitiske og uformelle spisebar serverer alt godt fra havet samt steakhouse-klassikere med kreativ kulinarisk kant. Bar’n’Grill har storbyspuls, og med køkkenets sene lukketid og barens lækre cocktails, er stedet også et pitstop for de, der skal videre til nattens klubliv.

Nimb Bar’n’Grill er åben mandag til lørdag fra 17.00 – 24.00, og køkkenet lukker kl. 23.00 alle dage. Bordet er jeres i 2 ½ time, men ved reservationer efter kl. 20.30 er bordet jeres hele aftenen.

BarNGrill-openinghours
Åbningstider

17.00 - 24.00

Mandag til lørdag

Bestil bord

  • BG-gal1
  • BG-gal3
  • BG-gal2
  • bg-gal4

Nytårsaften

Nytårsaften inviterer Nimb Bar’n’Grill til en forrygende aften med velsmagende mad og nøje udvalgte vine. Efter middagen kan du fortsætte festlighederne i Nimb Bar eller Nimb Rotunde. 

Læs mere

nytaar-nimb-1220