DA EN

Book værelse

Vinsmagninger

Vær opmærksom på: En vinsmagning kan senest begynde kl. 21.

Hvis du køber en vinsmagning som gavekort i vores webshop: For at være sikker på at gavekortet når frem til modtageren, bliver det sendt anbefalet. Prisen for dette er 100 kr.

Introduktion til vin

En vinsmagning, hvor du bliver introduceret til vinens verden. Ved denne smagning tager vi fat i forskellige vintyper, røde som hvide, og der serveres fine vine til en overkommelig pris.

4 glas - 225 kr.

Ugens smagning

Smag et udpluk af Vinotekets vine, udvalgt af dagens vintjener efter stemning, vind og vejr – og få en røverhistorie om, hvad der hældes i glasset.

3 glas - 195 kr.

5 glas - 345 kr.

Fem nationer

I denne smagning besøger vi nye såvel som gamle vinnationer rundt omkring i verden, udvalgt af dagens vintjener.

5 glas - 395 kr.

Amerika-smagning

Selvom den ’nye verden’ vinmæssigt ikke er helt så ny længere undergår Nord- og Sydamerikanske vinlande stadig en kæmpe udvikling. For hver ny årgang bærer vinene præg af stigende forståelse for vindyrkning, terroir og kompleksitet. Undervejs smager vi på en selektion fra nogle af de mest spændende amerikanske vinhuse.

5 glas - 445 kr.

 

Europa rundt

Europa er kendt som den gamle, klassiske vinverden og er rygraden i hele verdens vinproduktion. I denne smagning tager vi en tur omkring 5 forskellige klassiske europæiske vinlande for at opleve, hvor stilskabende Europa har været for alverdens vine.

5 glas - 465 kr.

Bubbles

En smagning af mousserende vine. Selvom champagne er i fokus, vil der også blive budt på bobler fra andre verdensdele.

Minimum 4 gæster

5 glas - 495 kr.

Pinot Noir-smagning

Vinelskere ved, at Pinot Noir typisk er ensbetydende med lækre, elegante og dyre vine. Pinot Noir er en fascinerende drue som i dag dyrkes i hele verden under mange navne. Dyk ned i denne klassiske drue og udforsk dens udvikling fra sted til sted.

5 glas - 495 kr.

Klassisk fransk

De franske vine er evige klassikere! Ved denne smagning serveres et bredt udvalg af forskellige vine fra både kendte og mindre kendte franske vindistrikter. Smagningen giver indblik i, hvorfor franske vine er blandt de mest kostbare i verden.

3 glas - 345 kr.

5 glas - 495 kr.

Italien rundt

En smagning som introducerer de klassiske italienske vine fra støvlens hæl til ’skinneben’ og ’lår’, hvor du får en idé om, hvorfor de italienske vine ligger på danskernes top 3.

Minimum 6 gæster

5 glas - 495 kr.

Nimbs prestigesmagning

Vinsmagning for feinschmeckere, den ultimative tur gennem Nimbs skatkammer. Sommelieren byder på store vine fra nær og fjern. Der er intet særligt tema, men man kan forventes prestigefyldte gamle årgange, sjældne vine, særlige vinmarker og appellationer.

Minimum 6 gæster - skal bestilles 3 dage i forvejen

5 glas - 795 kr.

Alle vinsmagninger skal forudbestilles. Skriv venligst i kommentarfeltet hvilken vinsmagning du ønsker, når du bestiller bord.

Bestil bord

vinsmagning-side-lille

Kommenteret smagning

Vinsmagningen foregår som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper m.m. gennemgås. Vi berører emner som vinproduktion, lagring, høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Alle vinsmagninger skal forudbestilles. Skriv venligst i kommentarfeltet, hvilken vinsmagning du ønsker, når du bestiller bord.

Bestil bord