DA EN

Book værelse

Vinsmagning: Rundt om Italien

Ser man bort fra Frankrig, har Italien verdens største produktion af vin. Den finder sted fra den nordligste til den sydligste del, så der er mere end rigeligt at holde styr på. Italiens størrelse betyder også, at der er store klimatiske forskelle mellem regionerne lige fra det lette og elegante til det meget modne og kraftfulde udtryk. Under denne smagning vil Nimbs sommelier, Mikkel Borgstrøm, fremhæve nogle af Italiens vigtigste druer og vinområder, når det gælder kvalitetsproduktion. Der vil være mousserende vin fra det fremadstormende område Franciacorta, og derudover vil fokus primært ligge på de røde vine, som er støvlelandets spidskompetence.  
Vi skal både smage på vine fra nord og syd, så der bliver mulighed for at danne sig et væsentligt bedre indtryk af, hvad forskellen i jordbund, klima og valg af druesort rent faktisk betyder for den endelige vin.

Smagningen inkluderer fire glas vin, og der vil blive serveret charcuteri dertil undervejs. Derudover holder vi et lille kældersalg, hvor der vil være mulighed for at få gode vine til gode priser med hjem.

Hvornår: 8. maj kl. 18.30 – 22.00
Hvor: Nimb Vinotek
Pris: 395 kr. (inkluderer 4 glas vin og charcuteri)

Køb billet

vinsmagning_rundtomitalien_1220x910