DA EN

Book værelse

Ukompliceret vinglæde

Bliv inspireret af vinenes verden i det rustikke Nimb Vinotek, som findes under jorden i Nimbs vinkælder. Langs væggene findes de mange vinskabe, hvor vinflaskerne udstilles til etikette-studering og inspiration inden vinvalg til aftenens middag. Her hylder vi de ukomplicerede og enkle glæder med jordnær mad og rustikke træborde - og yderst velsmagende vine.

Se vores menu

rose-1220x910

Skatkammer for vinelskere

Nimb Vinotek har i løbet af januar 2016 undergået en større renovering, som har skabt et rum, der i sandhed definerer denne fantastiske vinkælder som et skatkammer for vinelskere.

Med et unikt designet champagnelokale i glas og mere end 1000 forskellige mærker, hvoraf 50 serveres på glas, er Nimb Vinotek en fantastisk vinoplevelse i København, som absolut bør opleves.

På Vinotekets tavler er der løbende tilbud på de bedste vine fra kendte distrikter, og vores dygtige personale står klar til at guide dig rundt i vinens verden med gode råd og forslag.

Vinotek-opening-810x682
Åbningstider

17.00 - 22.00

Tirsdag - lørdag

Bestil bord

Selskaber

Den imødekommende indretning og de behagelige Wegner-stole gør også Nimb Vinotek til et inspirerende sted at afholde receptioner, selskaber og andre begivenheder.

Læs mere

selskab-33


Show & Menu

Tivolis scener byder på alt fra hvirvlende danserinder og betagende musik til morsomme sketches og gribende drama. Hos Nimb byder vi på kulinariske oplevelser, der fuldender din aften. 

Med vores særlige ’Show & Menu’ pakker får du serveret en middag, der passer til showets spilletider. 

Læs mere

glassalen-1220x910
  • 9U7A4845-gal4
  • sommer_vinotek_770x514
  • 9U7A4871-gal5
  • Vinotek1-gal1
promo-vinsmagning

Vinsmagning

Nimb Vinotek tilbyder mange unikke og spændende vinsmagninger med forskellige temaer. Vinsmagningen vil foregå som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper etc. gennemgåes. Vi vil føre dig igennem følgende aspekter: vinproduktion, lagring, høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det dejlige færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Læs mere

#NimbCopenhagen