DA EN

Book værelse

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

mad-nimbevent

Selskabsmenuer nov.-dec.

Bordservering 

Forretter

Saltet laks med agurk, peberrodscreme og rogn
Kalveterrine med estragon, valnødder og bitre salater
Saltet vesterhavstorsk med variation af tomat, karse og olivenolie 

Hovedretter

Unghanebryst med variation af selleri, aromatisk sauce, løg og estragon
Bagt torsk med stegt kål, rå kammusling, brændt løg og dild
Oksemørbrad med variation af sæsonens grøntsager, løgpuré og rødvinssauce

Dessert

Økologiske, danske oste med sylt og knækbrød 
Panna cotta med passionsfrugtpuré, sprød chokolade og skovsyre
Chokoladetærte med hasselnødder, bær, creme på hvid chokolade og citrusurter

3 retter - 495 kr.
4 retter - 595 kr.
5 retter - 695 kr.

julehest_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer nov.-dec.

Stående buffet

Serranoskinke Gran Reserva - fra spanske duroc-frilandssvin 
Cecina Léon - lufttørret, spansk oksekølle
Salame Sopressa Veneta - italiensk pølse med hvidløg
Grube - ekstra økologisk, dansk ost
Thybo - økologisk, dansk ost
Marskbrie - økologisk, dansk ost
Udvalg af hjemmesylt, frisk og tørret frugt
Rillette af varmrøget laks med urter
Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
Kyllingespyd i limemarinade med dip
Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs økologiske bageri
Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori

395 kr.

Siddende buffet

Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soya og koriander
Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
Blandede grønne salater med hasselnødder og balsamico
Saltbagte kartofler med persille og hvidløg
Sprængt unghane bryst med timian og citron
Rosa stegt kalveculotte med rosmarin og anis
Hummus
Pimentcreme
Kirks gedefriskost
Urtecreme
Økologisk jomfrusmør
Olivenolie
Grube - ekstra økologisk, dansk ost
Thybo - økologisk, dansk ost
Marskbrie - økologisk, dansk ost
Udvalg af hjemmesylt, frisk og tørret frugt
Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs økologiske bageri
Udvalgs af kager fra Nimbs eget konditori

445 kr.


Julebuffet

Hvide, marinerede sild med karrysalat
Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remulade
Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
Økologisk smør og fedt
Confiterede andelår
Flæskesteg med sprød svær
Stegt medister fra Slagter Lampe
Hjemmelavet, lun rødkål
Julesauce 
Grønkålssalat med æble og sennep
Kogte, danske kartofler
Risalamande med kirsebærsauce
Julesmåkager fra Nimbs konditori

595 kr.


Kanapeer

Kammusling med agurk og rogn
Grøn gazpacho med agurk og koriander
Butterdej med lakserillette og krydderurter
Krustade med taskekrabbe og citron
Østers med peberrod og dild
Kalvetatar med estragon og piment
Krustade med kyllingelevermousse og karse
Macarons

3 stk. 195 kr.
5 stk. 245 kr.
8 stk. 395 kr.

Brunch

Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
Løgtærte med Grube ekstra og tomat
Røget, fynsk laks med rygeost og radiser
Ceviche af torsk, lime, yuzu, koriander og tomater
Økologisk oksetatar med estragon og peberrod
Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
Frisk, skåret frugt
Friske bær og vafler
Danske, økologiske oste og syltede nødder
Små kager fra Nimbs egen konditor

525 kr.

Snacks og sødt

Rodfrugtchips med hjemmelavet dip
Saltede nødder
Hjemmesyltede oliven og umodne ferskner

65 kr.

Udvalg af fyldte chokolader

45 kr.

Natmad

Luksushotdog med hjemmelavet garniture og økologiske pølser
Dansk ”koldt bord” med det hele
3 slags håndmadder fra køkkenet

150 kr. per ret

glas820X610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapeer & natmad jan.-dec.

Stående buffet

Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
Udvalg af hjemmesylt, frisk og tørret frugt
Rillette af varmrøget laks med urter
Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
Kyllingespyd i limemarinade med dip
Krydret lammefrikadelle med teriyaki sauce
Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori


Siddende buffet

Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soja og koriander
Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
Saltbagte kartofler med persille og hvidløg
Cæsarsalat med basilikum og parmesan
Sprængt unghanebryst med timian og citron
Rosastegt kalveculotte med rosmarin og anis
Hummus - pimentcreme – økologisk smør
Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori


Kanapeer

Kammusling med agurk og rogn
Grøn gazpacho med agurk og koriander
Butterdej med lakserillette og krydderurter
Krustade med taskekrabbe og citron
Østers med peberrod og dild
Kalvetatar med estragon og piment
Krustade med kyllingelevermousse og karse
Macarons


Natmad

Luksushotdog med hjemmelavet garniture og økologiske pølser
Dansk ”koldt bord” med det hele
3 slags håndmadder fra køkkenet

champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Brunch jan.-dec.

Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
Løgtærte med Grube ekstra og tomat
Røget, fynsk laks med rygeost og radiser
Ceviche af torsk, lime, yuzu, koriander og tomater
Økologisk oksetatar med estragon og peberrod
Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
Frisk, udskåret frugt
Friske bær og vafler
Danske, økologiske oste og syltede nødder
Små kager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet maj-okt.

Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soya og koriander
Grillede tigerrejer med citron
Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
Blandede grønne salater med hasselnødder og balsamico
Kold kartoffelsalat med ymer og purløg
Grillet kyllingebryst
Gode danske grillpølser
Briochebrød og hjemmelavet ketchup
Grillet oksemørbrad i timian
Sliders med oksekød og løgkompot
Hummus - pimentcreme – økologisk smør
Økologisk madbrød fra Nimbs bageri
Citrontærte med brændt marengs
grillbestik_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer jan.-mar.

Bordservering 

Nimb-klassikere

Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat
Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse
Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Sæsonmenu

Forret

Tatar af rådyr med rødbeder, svampe og estragon
Torsk med røg, kål, æble og hasselnødder

Hovedret

Unghane med pastinak, citronsauce og timian
Kulmule med jordskokker, muslingesauce og persille

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

3 danske oste med knækbrød og kompot
Braiserede ananas med kokos, mælkeis og verbena
Hvid chokolade med æble, pistacie og skovsyre
kagebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer apr.-jun.

Bordservering 

Nimb-klassikere

Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat
Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse
Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Sæsonmenu

Forret

Hvide asparges med søkogte rejer, hollandaise og dild
Kartofler med asier, rygeost og løvstikke

Hovedret

Svinebryst med spidskål, hasselnødder og yozu sauce
Slethvar med grønne asparges, spinat og beurre blanc sauce

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

3 danske oste med knækbrød og kompot
Rabarber med vanilje, havrecrumble og hibiscus
Chokolade med chokolade og chokolade
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer jul.-sep.

Bordservering 

Nimb-klassikere

Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat
Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse
Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Sæsonmenu

Forret

Kammusling med hytteost, ærter og radiser
Kalveterrine med nye løg, sennep og salater

Hovedret

Culotte af lam med majs, svampe og krydret sauce
Fraserede vagtler med blomkål, hvidløg og blanquette sauce

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

3 danske oste med knækbrød og kompot
Jordbær med fløde
Koldskålsmousse med bær og citrusurter
champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer okt.-dec.

Bordservering 

Nimb-klassikere

Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat
Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse
Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Sæsonmenu

Forret

Jomfruhummer med tomat, mandler og basilikum
Oksetatar med oliven, beder og karse

Hovedret

Andebryst med variation af rødbeder og krydret sauce
Kalvefilet med selleri, kejserhat og rødvinssauce

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

3 danske oste med knækbrød og kompot
Kirsebær med honningkage og iscreme
julehest_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet nov.-dec.

Hvide, marinerede sild med karrysalat
Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remulade
Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
Økologisk smør og fedt
Confiterede andelår
Flæskesteg med sprød svær
Stegt medister fra Slagter Lampe
Hjemmelavet, lun rødkål
Julesauce
Grønkålssalat med æble og sennep
Kogte, danske kartofler
Risalamande med kirsebærsauce
Julesmåkager fra Nimbs konditori

Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os