DA EN

Book værelse

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

mad-nimbevent

Buffet, kanapeer & natmad: januar - december

Stående buffet

  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
  • Udvalg af hjemmesylt, frisk og tørret frugt
  • Rillette af varmrøget laks med urter
  • Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
  • Kyllingespyd i limemarinade med dip
  • Krydret lammefrikadelle med teriyaki sauce
  • Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
  • Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori

Siddende buffet

  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soja og koriander
  • Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
  • Saltbagte kartofler med persille og hvidløg
  • Cæsarsalat med basilikum og parmesan
  • Sprængt unghanebryst med timian og citron
  • Rosastegt kalveculotte med rosmarin og anis
  • Hummus - pimentcreme – økologisk smør
  • Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
  • Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
  • Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori

Kanapeer

  • Kammusling med agurk og rogn
  • Grøn gazpacho med agurk og koriander
  • Butterdej med lakserillette og krydderurter
  • Krustade med taskekrabbe og citron
  • Østers med peberrod og dild
  • Kalvetatar med estragon og piment
  • Krustade med kyllingelevermousse og karse
  • Macarons

Natmad

  • Luksushotdog med hjemmelavet garniture og økologiske pølser
  • Dansk ”koldt bord” med det hele
  • 3 slags håndmadder fra køkkenet
champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Brunch: januar - december

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Løgtærte med Grube ekstra og tomat
  • Røget, fynsk laks med rygeost og radiser
  • Ceviche af torsk, lime, yuzu, koriander og tomater
  • Økologisk oksetatar med estragon og peberrod
  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Frisk, udskåret frugt
  • Friske bær og vafler
  • Danske, økologiske oste og syltede nødder
  • Små kager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer: oktober - december

Sæsonmenu

Forret

  • Jomfruhummer med tomat, mandler og basilikum
  • Oksetatar med oliven, beder og karse
  • Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat (+ 25 kr.)

Hovedret

  • Andebryst med variation af rødbeder og krydret sauce
  • Kalvefilet med selleri, kejserhat og rødvinssauce
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse (+ 75 kr.)

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

  • 3 danske oste med knækbrød og kompot
  • Kirsebær med honningkage og iscreme
  • Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
julehest_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december

  • Hvide, marinerede sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet, lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte, danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori

Kan både serveres som delemad på fade og som buffet

julebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os