DA EN

Book værelse

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Løgtærte med Grube ekstra og tomat
  • Røget, fynsk laks med rygeost og radiser
  • Ceviche af torsk, lime, yuzu, koriander og tomater
  • Økologisk oksetatar med estragon og peberrod
  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Frisk, udskåret frugt
  • Friske bær og vafler
  • Danske, økologiske oste og syltede nødder
  • Små kager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapeer & natmad: januar - december

Stående buffet

  • Charcuteri og oste med hjemmelavet kompotter og sylt
  • Torske brande med oliven, karse og rugbrød
  • Hjertesalat med mormordressing og peberrod
  • Friterede kylling med misocreme
  • Krydret lammefrikadelle med teriyaki sauce
  • Hjemmelavet brød
  • Udvalg af kager

Siddende buffet

  • Charcuteri og oste med hjemmelavet kompot og sylt
  • Torske brande med oliven, karse og rugbrød
  • Kartoffelsalat med ymercreme og purløg
  • Hjertesalat med mormordressing og peberrod
  • Kalveculotte med rosmarin og anis
  • Stegt unghane med citron og timian
  • Hummus og salsa verde
  • Madbrød og økologisk smør
  • Udvalg af kager

Kanapeer

  • Kammusling med agurk og rogn
  • Ristet brød med vagtelæg, rejer og dild
  • Butterdej med lakserillette og krydderurter
  • Krustade med taskekrabbe og citron
  • Østers med peberrod og dild
  • Kalvetatar med estragon og piment
  • Krustade med kyllingelevermousse og karse
  • Macarons

Natmad

  • Luksushotdogs med hjemmelavet garniture og Nimbs wienerpølser
  • Koldt bord med det hele
  • Charcuteri, oste og hjemmelavet garniture
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Januar - marts

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce - serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis

Forretter

  • Jordskokkesuppe med kammusling, rå jordskokker og hasselnødder
  • Saltet havtaske med ristet brød, salater og estragon
  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse (+ 25kr.)

Hovedretter

  • Farseret unghanebryst med porre, timian og blanquette-sauce
  • Langtidsstegt lam med selleri, tyttebær og skysauce
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce (+ 75 kr.)

Hovedretten serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter

Desserter

  • 3 oste med knækbrød og kompot
  • Panna cotta med blodappelsin, pistaciecrumble og sorbet
  • Tærte med karamel, æble og vaniljeis
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis (+ 25 kr.)
nimb_bar_selskabsmenu

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

April - juni

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse
  • Stegt oksemørbrad med sæsonens grønt og bordelaise-sauce - serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis

Forretter

  • Aspargessuppe med ventreche, syltede asparges og kørvel
  • Tatar med variation af løg, syltet tomat og estragon
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, hollandaisesauce og dild (+ 50 kr.)
  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse (+ 25 kr.)

Hovedretter

  • Slethvar med grønne asparges, spinat og beurre blanc-sauce
  • Stegt svinemørbrad med morkler, jordskokker og citronsauce
  • Kalvefilet med spidskål, gulerødder og pebersauce (+ 50 kr.)
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce  (+ 75 kr.)

Hovedretten serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter

Desserter

  • 3 oste med knækbrød og kompot
  • Jordbær med mazarin, skovmærke og flødeis
  • Tærte med hvid chokolade, rabarber og lakrids
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis (+ 25 kr.)

hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober

Fra grillen

  • Grillede spyd med rejer, laks og tun
  • Havtaske med krydderolie
  • Miniburger med hjemmelavet ketchup og løg
  • Grillet oksemørbrad i timian
  • Årstidens grønt fra grillen

Tilbehør

  • Vandmelon med feta og balsamico
  • Kartoffelsalat med ymercreme og purløg
  • Hjertesalat med mormordressing og peberrod
  • Hummus og salsa verde
  • Madbrød og økologisk smør

Dessert

  • Rødgrød med fløde

 

Tilkøb af grillpølser med tilbehør: 55 kr. per gæst.

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Juli - september

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce - serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis

Forretter

  • Grøn gazpacho med sprødt brød, kammuslinger og basilikum
  • Hummerterrine med små salater, fennikel og urtecreme
  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse (+ 25 kr.)

Hovedretter

  • Helleflynder med sommerkål, muslingesauce og urter
  • Farseret vagtel med svampe, majs og trøffelsauce
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce  (+ 75 kr.)

Hovedretten serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter

Desserter

  • 3 oste med knækbrød og kompot
  • Jordbær- og rabarbersuppe med kardemommeis
  • Blåbær med yoghurt, saltet karamel og skovsyrer
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis (25 kr.)
champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Oktober - december

Selskabsmenu

Nimb klassikere

  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce - serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis

Forretter

  • Stegt jomfruhummer med variation af græskar og hummerbisque
  • Saltet torsk med østerscreme, kål og æble
  • Laks med rygeostcreme, agurke-relish, rugbrødscrumble og karse (+ 25 kr.)

Hovedretter

  • Braiserede kalvekæber med brisler, knoldselleri, svampe og persille
  • Andebryst med variation af rødbede, kirsebær og krydret andesauce
  • Stegt oksemørbrad med sæsons grønt og bordelaisesauce  (+ 75 kr.)

Hovedretten serveres med knuste kartofler, havsalt og krydderurter

Desserter

  • 3 oste med knækbrød og kompot
  • Pocheret pære med karamel og vaniljeis
  • Tærte med yuzu, citron og brændt marengs
  • Mørk chokolade med nougat, bær og hasselnøddeis (+ 25 kr.)

julehest_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december

  • Hvide, marinerede sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet, lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte, danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori

 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet

julebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os