DA EN

Book værelse

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

mad-nimbevent

Buffet, kanapeer & natmad: januar - december

Stående buffet

  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
  • Udvalg af hjemmesylt, frisk og tørret frugt
  • Rillette af varmrøget laks med urter
  • Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
  • Kyllingespyd i limemarinade med dip
  • Krydret lammefrikadelle med teriyaki sauce
  • Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
  • Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori

Siddende buffet

  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soja og koriander
  • Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
  • Saltbagte kartofler med persille og hvidløg
  • Cæsarsalat med basilikum og parmesan
  • Sprængt unghanebryst med timian og citron
  • Rosastegt kalveculotte med rosmarin og anis
  • Hummus - pimentcreme – økologisk smør
  • Danske økologiske oste med kompot og knækbrød
  • Madbrød fra Nimbs økologiske bageri
  • Udvalg af kager fra Nimbs eget konditori

Kanapeer

  • Kammusling med agurk og rogn
  • Grøn gazpacho med agurk og koriander
  • Butterdej med lakserillette og krydderurter
  • Krustade med taskekrabbe og citron
  • Østers med peberrod og dild
  • Kalvetatar med estragon og piment
  • Krustade med kyllingelevermousse og karse
  • Macarons

Natmad

  • Luksushotdog med hjemmelavet garniture og økologiske pølser
  • Dansk ”koldt bord” med det hele
  • 3 slags håndmadder fra køkkenet
champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Brunch: januar - december

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning
  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Løgtærte med Grube ekstra og tomat
  • Røget, fynsk laks med rygeost og radiser
  • Ceviche af torsk, lime, yuzu, koriander og tomater
  • Økologisk oksetatar med estragon og peberrod
  • Udvalg af charcuteri fra Grand Fromage
  • Stegte, økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Frisk, udskåret frugt
  • Friske bær og vafler
  • Danske, økologiske oste og syltede nødder
  • Små kager fra Nimbs egen konditor
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober

  • Ceviche af sæsonens fisk med yuzu, soya og koriander
  • Grillede tigerrejer med citron
  • Daddeltomater med mozzarella, olivenolie og basilikum
  • Blandede grønne salater med hasselnødder og balsamico
  • Kold kartoffelsalat med ymer og purløg
  • Grillet kyllingebryst
  • Gode danske grillpølser
  • Briochebrød og hjemmelavet ketchup
  • Grillet oksemørbrad i timian
  • Sliders med oksekød og løgkompot
  • Hummus - pimentcreme – økologisk smør
  • Økologisk madbrød fra Nimbs bageri
  • Citrontærte med brændt marengs
grillbestik_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer: januar - marts

Sæsonmenu

Forret

  • Tatar af rådyr med rødbeder, svampe og estragon
  • Torsk med røg, kål, æble og hasselnødder
  • Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat (+ 25 kr.)

Hovedret

  • Unghane med pastinak, citronsauce og timian
  • Kulmule med jordskokker, muslingesauce og persille
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse (+ 75 kr.)

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

  • 3 danske oste med knækbrød og kompot
  • Braiserede ananas med kokos, mælkeis og verbena
  • Hvid chokolade med æble, pistacie og skovsyre
  • Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
kagebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer: april - juni

Sæsonmenu

Forret

  • Hvide asparges med søkogte rejer, hollandaise og dild
  • Kartofler med asier, rygeost og løvstikke
  • Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat (+ 25 kr.)

Hovedret

  • Svinebryst med spidskål, hasselnødder og yozu sauce
  • Slethvar med grønne asparges, spinat og beurre blanc sauce
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse (+ 75 kr.)

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

  • 3 danske oste med knækbrød og kompot
  • Rabarber med vanilje, havrecrumble og hibiscus
  • Chokolade med chokolade og chokolade
  • Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
hcandersen820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer: juli - september

Sæsonmenu

Forret

  • Kammusling med hytteost, ærter og radiser
  • Kalveterrine med nye løg, sennep og salater
  • Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat (+ 25 kr.)

Hovedret

  • Culotte af lam med majs, svampe og krydret sauce
  • Fraserede vagtler med blomkål, hvidløg og blanquette sauce
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse (+ 75 kr.)

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

  • 3 danske oste med knækbrød og kompot
  • Jordbær med fløde
  • Koldskålsmousse med bær og citrusurter
  • Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
champagne820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Selskabsmenuer: oktober - december

Sæsonmenu

Forret

  • Jomfruhummer med tomat, mandler og basilikum
  • Oksetatar med oliven, beder og karse
  • Rimmet laks med peberrod, rygeost og urtesalat (+ 25 kr.)

Hovedret

  • Andebryst med variation af rødbeder og krydret sauce
  • Kalvefilet med selleri, kejserhat og rødvinssauce
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt, trøffelsauce og karse (+ 75 kr.)

Alle hovedretter serveres med kartofler, havsalt og krydderurter

Dessert

  • 3 danske oste med knækbrød og kompot
  • Kirsebær med honningkage og iscreme
  • Citrontærte med brændt marengs og vaniljecremefraiche
julehest_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december

  • Hvide, marinerede sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet, lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte, danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori

Kan både serveres som delemad på fade og som buffet

julebuffet820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os