DA EN

Book værelse

Vi har skabt et frirum til dig på Nimb…

Nimb Wellness

I Nimb Wellness' 300 m2 finder du afslapningslounge og marokkansk hamam med lækre omklædningsfaciliteter og håndklædeservice. Her er også mulighed for skønheds- og velværebehandlinger hos en af vores dygtige behandlere. 

Nimb Club-medlemmer og hotelgæster har adgang til Nimb Wellness med fri afbenyttelse af fitness-område, hamam og relaxation area.

Gæster udefra kan bestille behandlinger hos en af behandlerne og i forbindelse hermed også købe adgang til hamam og relaxation area for 300 kr.

BEHANDLINGER

Se Nimb Wellness' skønne behandlinger her

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: nimbwellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

TRÆNING

Fitnessområdet er udstyret med de bedste og nyeste Technogym-maskiner og TRX-udstyr samt et rum specielt indrettet og opvarmet til at udføre kardio-træning i 34 graders varme. ’Hot workouts’ øger kalorieforbrændingen og giver en vanedannende detox-følelse.

ÅBNINGSTIDER

Nimb Wellness er åben fra kl. 6.00 til kl. 22.00

Nimbhammam_1220x813
Lidt ekstra forkælelse til dig - eller en du holder af!

Wellness-pakker

HAMAM, MASSAGE & AFTERNOON TEA

En forkælelsesdag, der starter med dén af vores afslappende massager, du helst vil prøve. Herefter får du mulighed for at benytte Nimb Wellness’ nyåbnede marokkanske hamam og relaxation area, hvor du kan nyde lidt sunde forfriskninger og for en stund drømme dig væk til mere eksotiske himmelstrøg.
Fortsæt forkælelsen på første sal i smukke Nimb Bar med vores delikate afternoon tea serveret foran pejsen - naturligvis akkompagneret af et glas champagne!

Pris: 1.600 kr. per person

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: nimbwellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

PARMASSAGE & ROMANTISK MIDDAG

Få dobbelt så meget romantik og dobbelt så meget selvforkælelse med denne helt særlige wellness-oplevelse for par. I starter med et glas champagne og en afslappende par-massage i Nimb Wellness’ lækre omgivelser. Dernæst har vi reserveret bord til jer på Nimbs mest romantiske restaurant ”Gemyse”, der ligger som en lille grøn oase midt i Tivolis magiske have. Her skal I nyde restaurantens tasting menu ”Haven Rundt”, der består af 7 servering lavet på sæsonens bedste råvarer – både grønt, fisk og kød.

Pris: 3.600 kr. for 2 personer
Vær opmærksom på, at drikkevarer under middagen ikke er inkluderet i prisen.

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: nimbwellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

GIRLS' NIGHT OUT

1. november åbnede Nimb Wellness’ beautyafdeling, og det fejrer vi med en helt særlig forkælelsespakke resten af måneden. Book en ”Girls’ night out” for 4 – 6 veninder, der inkluderer: 1 skønhedsbehandling efter eget valg – fx miniansigtsbehandling, 45 minutters massage, zoneterapi eller mini-manicure med shellac. Der er også eksklusiv adgang til træning, hamam og relaxation area. Efter skønhedsbehandlingen serveres forfriskende champagne og snacks.

Hvornår: Hele november
Pris: 1.500 kr. per person ved minimum 4 og max 6 gæster

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: nimbwellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

CLASSY POLTERABEND

Overrask den kommende brudgom med en 1-til-1 træningssession med en af vores kompetente personlige trænere eller forkæl bruden med en velværebehandling i Nimb Wellness. Eller omvendt.
Vælg mellem personlig træning, massage, ansigtsbehandling eller pedi/manicure. Efterfølgende mødes I alle til perlende champagne og sunde snacks i vores lækre relaxation area.

Pris:
4 personer 2.800 kr.
Pris: 6 personer: 3600 kr.
Prisen inkluderer en behandling eller træningssession til dagens hovedperson samt champagne og snacks til hele selskabet.

Reserver tid til din wellnessbehandling på mail: nimbwellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

treatmentroom_1220x910
  • Wellness3_770x514
  • Wellness2_770x514
  • Wellness_statue770x514
  • Wellness_shower770x514
  • Wellness_lift770x514
  • Wellness_hallway770x514
  • Wellness_green770x514