Få hele forkælelsen fra Nimb - hjemme hos dig

Nimb Events skaber rammen om brylluppet, receptionen eller festen – når det ikke må være ordinært. Kom til os med dit arrangement, hvis du har kærlighed til det smukke, til detaljen, til smagen og til dine gæster.
Måske har du allerede besøgt Nimb og oplevet, hvilken fuldendt oplevelse et event kan være? Nu har du muligheden for at få samme fuldendte oplevelse hjemme hos dig selv.

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Kollage1
FEMSTJERNEDE FESTER HJEMME HOS DIG

Fester

Den elegante gallafest, den gennemførte temafest eller den hyggelige havefest? Vi sørger for alle detaljer fra den indledende planlægning til konceptudvikling, dekoration, mad, cocktails og naturligvis også underholdningen, der gør aftenen helt uforglemmelig. Vores team af dedikerede specialister tager sig af hver en detalje, så du bare skal sørge for at invitere alle dem, du gerne vil se - og så ellers bare nyde festen!

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Fester
ET ÆGTE NIMB-BRYLLUP MED ALT HVAD DET INDEBÆRER

Bryllup

Gør en grand entré under det smukke blomsterespalier kreeret af Nimbs egne florister, forkæl dine gæster med en sand gourmetmiddag fra Nimbs dygtige kokke og dans så natten væk til alle jeres yndlingssange performet af nogle af landets bedste musikere – alt sammen koordineret med kærlig hånd af en af vores erfarne bryllupskoordinatorer.  
Brylluppet er et af de vigtigste øjeblikke i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis, som I ønsker – måske endda overgår jeres forventninger…

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Bryllup
RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM

Private Dining

Nu kan du få den samme eksklusive spiseoplevelse derhjemme, som du kender fra Nimbs restauranter. Med vores private dining-koncept rykker vi ud med både tjenere, kokke og opvaskere. Vi har pakket alt fra de hvide stofservietter til bestik og smukke blomster til bordet. Kokken har sammensat en udsøgt menu til aftenen, og sommelieren sørger naturligvis for en perfekt afstemt vinmenu. Det eneste, du skal tænke på, er at nyde det gode selskab.

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_PrivateDining
ET INTERMEZZO DER GØR INDTRYK

Underholdning

Stemningsfuld jazz til middagen, surprise-optræden med professionelle dansere eller en DJ, der sørger for at dansegulvet aldrig er tomt? Med hele bagkataloget af Tivolis professionelle kunstnere og et stort netværk i den danske underholdningsbranche, er vi leveringsdygtige i lige præcis den underholdning, du drømmer om.

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Underholdning
PROFESSIONALISME SOM SIGNATUR

Corporate Events

2 eller 10.000 gæster? Antallet af gæster gør ingen forskel for den kvalitet, vi leverer, hvis I entrerer med os til jeres næste corporate event. Skal vi arrangere det lille, hyggelige kaffemøde med forplejning, den eksklusive reception med Nimbs signaturprodukter eller skal vi stå for firmaets sommerfest fra a til z? Den professionalisme, du kender fra vores B2B-produkter på Nimb, er det første vi pakker, når vi gør klar til at afvikle et firmaevent hos jer.

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_CorporateEvents

Kontakt os

Vi glæder os til at gøre dit næste event til en succes… hjemme hos dig!

Kontakt os på Event@nimb.dk  / 8870 0000

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Tjenere

Priseksempler

Private Dining

 • Apéritif & salte snacks
 • 4-retters menu
 • Komplementerende vinmenu
 • Kaffe/te & sødt
 • Blomsterdekorationer
 • Borddækning & service
 • Servering
 • Gratis levering i op til 30 kilometers radius fra Nimb

Pris: fra 1600 kr. per person inkl. moms. Minimumsomsætning for private dining er 30.000 kr.

Cocktailparty / Reception

 • Salte snacks, ost & charcuteri 
 • Bar med fadøl, vand, vin & bobler i 3 timer
 • Glas
 • Betjening
 • Gratis levering i op til 30 kilometers radius fra Nimb

Pris: fra 800 kr. per person inkl. moms. Minimumsomsætning for cocktailparty / reception er 30.000 kr.

Nimb_hjemmeHosDig_web_900x910_Kollage2