DA EN

Book værelse

All that jazz i København

Copenhagen Jazz Festival & Nimb

Gennem næsten fire årtier har Copenhagen Jazz Festival etableret sig som en af de mest velrenommerede jazz-oplevelser i Europa. På Nimb er vi vilde med jazz, og vi har teamet op med dygtige jazzkendere, så vi sammen kan udvælge de mest spændende musikoplevelser til dig i løbet af festivalen.  

 • Vi sørger for et kurateret program og billetter til 3 udvalgte koncerter i København på én dag
 • Udforsk København med en klassisk, dansk picnickurv under armen sammensat af Fru Nimbs kokke. Der er naturligvis snaps til.
 • Overnat én nat i en af Nimbs juniorsuite og nyd en fantastisk morgenmad med udsigt til Tivoli dagen derpå

Pris per person 4.700 kr. i et dobbeltværelse. Pakken kan reserveres direkte hos reservations@nimb.dk og gælder for både Copenhagen Jazz Festival (fra den 6. til den 15. juli 2018).
cph_jazz_festival_1220x920
Nimb guider dig til de bedste oplevelser

CPH Opera Festival

CPH Opera Festival er en unik mulighed for at sidde på første parket til udfoldelsen af de helt store følelser, når både danske og internationale operastjerner gæster København. Som operagæst på Nimb er du garanteret helt unikke operaoplevelser.

 • Vi inviterer dig til champagne med operasanger og chef for CPH Opera Festival, Peter Lodahl. Gennem old-school-mediet ”samtalen” får du festivalchefens bedste tips til, hvad der skal opleves, ses og føles i løbet af din dag på CPH Opera Festival. Nimb sørger naturligvis for at booke billet til den musikoplevelse, som han anbefaler.
 • Tag på oplevelse i København og oplev opera uden for rammerne med en opera-picnickurv under armen. Nimbs kokke har kreeret en delikat menu med danske klassikere i mini-format, som kan nydes med champagnen, der også er pakket i kurven.
 • Overnat i en af Nimb Hotels juniorsuiter og nyd en fantastisk morgenmad med udsigt til Tivoli dagen derpå

Pris per person i et dobbeltværelse: 4.800 kr.

Operapakken kan bookes direkte hos reservations@nimb.dk og gælder i løbet af CPH Opera Festival fra den 29. juli til den 9. august 2018.

all_that_jazz_1220x920
Roskilde Festival som du aldrig har oplevet det før

Med Nimb Hotel på Roskilde Festival

Fra den 4. juli til den 7. juli blænder Roskilde op for endnu et stjernespækket program fyldt med de bedste musikalske oplevelser. Er du mere til musik end til mudder, så tag på Roskilde med Nimb Hotel. Vi sørger for, at du får en rockstjerne-oplevelse fra start til slut.

 • Fuld festivaladgang med 1 eller 4 dages VIP-billet inklusiv backstage-adgang
 • Nimbs Limousineservice bringer og henter dig hver dag - naturligvis med champagne på køl
 • Dit Nimb Roskilde-kit består af en poncho fra Rains, håndsprit, hovedpinepiller og Bloody Mary
 • Benyt dig frit af Nimbs Concierge-service, som vil være on-site alle dage på Roskilde Festival
 • Overnat 1 eller 4 nætter i juniorsuiten på Nimb Hotel, og start hver dag med en fantastisk morgenmad med udsigt til Tivoli

Pris fra kr. 8.700 kr. per person i et dobbeltrum for 1 dag / 26.400 kr. per person i et dobbeltrum for alle 4 dage.

Pakken kan bookes direkte hos reservations@nimb.dk og gælder i løbet af Roskilde Festival fra den 4. juli til den 7. juli 2018.

roskilde_festival_1220x920