Samarbejde med Holckenhavn Slot på Fyn

Danmark - og i særdeleshed København - har for længst placeret sig på det gastronomiske verdenskort. Nu er turen kommet til det eksklusive hotelophold. Nimb Hotel har indgået et samarbejde med det fynske renæssanceslot, Holckenhavn Slot, hvor vi i fællesskab tilbyder oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Samarbejdet betyder, at Nimb Hotel og Holckenhavn Slot nu kan tilbyde skræddersyede ophold, limousineservice, historiske ture på Trelleborg eller H.C. Andersens hus og gastronomi i særklasse. I første omgang på tværs af Hovedstaden og Fyn. Holckenhavn Slot byder på en særlig autencitet, der med sine smukke omgivelser og høje gastronomiske niveau imponerer turister fra hele verden. 

For mere information om de pakker vi tilbyder, ring venligst på: 88 70 00 00

Holckenhavn Slot

Holckenhavn Slot ligger smukt placeret i landskabet lige syd for Nyborg på Fyn ikke ret langt fra Storebælt og ca. en times kørsel fra København. Slottet har været i slægten Holcks eje siden 1672 og drives i dag af 14. generation på stedet Christina og Dennis Hou Holck. Holckenhavn Slot råder i dag over 14 dobbeltværelser, en suite og tre minisuiter, hvor alle værelser er en unik oplevelse. 

Slottet råder desuden over et vildtstrakt godsområde, der omfatter marker, skov og fem kilometer kyststrækning ud mod Storebælt. Skovbrug, jagt og landbrug indgår stadig i et samspil med festerne og konferencerne som slottet også tilbyder. På Holckenhavn Slot holder man af lokale råvarer, nøje udvalg efter sæson og gerne fra godsets eget område.

holckenhavn