DA EN

Book værelse

Nytårsaften 2018

Program

Sig farvel til 2018 med manér med Gemyses udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

Gemyse ligger midt i smukke Tivoli. Derfor skal du købe entré, hvis du skal fejre nytår på Gemyse.

 

Kl. 17.30

Aftenen starter med snacks og bobler på Gemyse. Der vil være mulighed for at se Dronningen nytårstale.

Kl. 18.00

Middagen starter

Kl. 23.00

Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Reserver bord

Snacks og velkomst i selskab med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Rimmet torsk med blæksprutte og anisurter
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grillet oksemørbrad med hengemte bær og hybensyltede rødbeder
2014, Barbaresco, Castel Boglione, Piemonte, Italien

Hvid chokolademousse med citroncreme
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1.795 kr. per person

Vegetar

Snacks og velkomst sammen med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Grillede og syltede kål med rucolaemulsion 
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grydestegt blomkål med ristede nødder og æbler
2017, Chardonnay, Naturae, Gerard Bertrand, Languedoc-Roussillon, Frankrig

Jordskokker og sprød kokos
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1795 kr. per person

Reserver bord

nytaar-nimb-1220