DA EN

Book værelse

Nytårsaften

Program

Nytårsaften inviterer Gemyse til en forrygende aften med velsmagende mad og nøje udvalgte vine.

Sæt dig til langbords i det smukke rum, og nyd køkkenchefens udsøgte fortolkning af en klassisk nytårsmenu sat sammen med sommelierens bud på den perfekte vinmenu. Alt sammen rundet af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

Kl. 17.30
Aftenen starter med snacks og bobler på Gemyse. Der vil være mulighed for at se Dronningen nytårstale.

Kl. 18.30
Middagen starter

Kl. 23.00
Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Menu

Saltbagte knoldselleri med dansk hummer og fermenterede urter fra Gemyses have
2014, Laforet Blanc, Joseph Drouhin

Variation af kål med rimmet torsk og sukkersyltede citroner
2014, Seresin, Sauvignon Blanc, Seresin Estate

Grillet oksemørbrad med syltede bær og glaserede rødbeder
2014, Châteauneuf-du-Pape, Blason des Papes

Panna cotta med jordskokker og sprød kokos
2016, Muscat de Rivesaltes, Gerard Bertrand

Kransekage
Nv, Moët & Chandon, Imperial, Brut

Pris per person (inkl. vinmenu): 1695 kr.

Restauranten ligger inde midt i smukke Tivoli, og der skal derfor købes entré til den gamle have, hvis I skal fejre nytårsaften på Gemyse.

Reserver bord

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimb Events køkkenchef, Rasmus Kirkegaard, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Trøffel-popcorn
Syltede baby-ferskner
Svampechips med eddike-drys

Forret
Rimmede kammuslinger med sprøde salater, fennikel-crudité, citroncreme og vinaigrette

Mellem
Jordskokkesuppe med hasselnødder, saltet torsk og purløg

Hovedret
Oksemørbrad med knuste kartofler, bagte løg, kejserhat og trøffelsauce

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

595 kr. per person

Vinpakker afstemt efter menuen

Vinpakke 1

  • Nv, Prosecco, Era Organic, Botter
  • 2015, Pinot Blanc, Kuhlmann
  • 2016, Weisser Burgunder, Dr. von Bassermann-Jordan
  • Nv, 11th Hour Cellar Pinot Noir, Scotto Family Wines
  • Graham´s 2009 LBV, W.&J. Graham´s & Co. 

520 kr.

Vinpakke 2

  • Nv, Champagne, Deutz Brut Classic
  • 2016, Leon Beyer, Riesling, Alsace
  • 2013, Foxglove Chardonnay, Varner Wines
  • 2012, Barolo, Riva Leone
  • 2013, Banyuls Rouge, Gerard Bertrand

1.080 kr.

Vinpakkerne sælges som hele flasker – dvs. at en vinpakke kan dække et selskab på op til 4 personer.

Børnemenu

Snacks
Tivolipopcorn

Forret
Laksemousse med hjertesalat, dild og citron

Hovedret
Kyllingelår med knuste kartofler, grøntsagsstave og urtedip

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

195 kr. per person

Bestil menu

nimb_at_home_2_2017_810x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V. i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Bestil menu

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk