DA EN

Book værelse

Nytårsaften 2018

UDSOLGT

Program

Sig farvel til 2018 med manér med Gemyses udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

Gemyse ligger midt i smukke Tivoli. Derfor skal du købe entré, hvis du skal fejre nytår på Gemyse.

Kl. 17.30

Aftenen starter med snacks og bobler på Gemyse. Der vil være mulighed for at se Dronningen nytårstale.

Kl. 18.00

Middagen starter

Kl. 23.00

Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Reserver bord - Udsolgt

Snacks og velkomst i selskab med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Rimmet torsk med blæksprutte og anisurter
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grillet oksemørbrad med hengemte bær og hybensyltede rødbeder
2014, Barbaresco, Castel Boglione, Piemonte, Italien

Hvid chokolademousse med citroncreme
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1.795 kr. per person

Vegetar

Snacks og velkomst sammen med dronningen
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Gemyse inspireret af årstiden
2016, Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland

Grillede og syltede kål med rucolaemulsion 
2016, Pouilly-Fumé, Chateau de Tracy sur Loire, Pouilly-Fumé, Frankrig

Variation af selleri med sofrito
Bloody Mary

Grydestegt blomkål med ristede nødder og æbler
2017, Chardonnay, Naturae, Gerard Bertrand, Languedoc-Roussillon, Frankrig

Jordskokker og sprød kokos
2014, Les Pins, Chateau de Tirecul la Graviere, Monbazillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe og te

Fyrværkeri og champagne

1795 kr. per person

Reserver bord - Udsolgt

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimb Events køkkenchef, Rasmus Kirkegaard, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Grønne snacks fra Gemyse

Forret
Hummerterrine med estragoncreme, små salater, friteret brød og vinaigrette

Mellemret
Muslingesuppe med saltede kammuslinger, dildolie og hasselnødder

Hovedret
Oksetournedos med variation af rødbede, bagt løg, knuste kartofler og trøffelsauce

Dessert
Chokolademousse-kage på mandelbund med passionsfrugt og karamel

Sødt
Kransekagestykke

595 kr. per person

Børnemenu

Snacks
Tivolipopcorn

Forret
Rejecocktail med hjertesalat, citron og dressing

Hovedret
Oksemørbrad med knuste kartofler, grøntsagssticks og bearnaisedip

Dessert
Chokolademousse-kage med mandelbund, passionsfrugt og karamel

Sødt
Kransekage

195 kr. per person

Køb Nimb at Home Nytår

NaH_2018_810x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V. i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Bestil menu

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk