DA EN

Book værelse

Gemyse julemenu

Første servering

Karrysild lavet med Gemyses egen karryblanding og smilende æg
Gravad laks med rævesauce
Serveres med eget rugbrød

Anden servering

Grønlangkål
Grillet salat med råsyltede bær
Bitre vintersalater med mormordressing
Sprød rødkål med appelsin og varme krydderier
Stegt andebryst med gulerødder og fermenterede løg
Gris fra Knuthenlund

Tredje servering

Gemyses risalamande med tongavanilje

395 kr. per person

Det tages forbehold for menuændringer afhængig af Aarstidernes varesortiment

Bordreservation

Ønsker I at reservere bord? Send os da venligst en mail på gemyse@nimb.dk 

risalamande_810x610

Vær opmærksom på

Menuerne er for selskaber over 10 personer.
 
Menuerne kan bestilles fra den 18. november til den 26. december, 2017 (juleaften undtaget).

Ønsker I at bestille? Skriv til gemyse@nimb.dk