DA EN

Book værelse

Med udsigt til det smukt julepyntede Tivoli

Juleaften 2018

UDSOLGT


Fru Nimb byder indenfor til en rigtig, dansk julemiddag med and, brunede kartofler og risalamande. Køkkenchefen har kræset for hver en ret, og Nimbs sommelier har været i kælderen for at finde netop den vin, der går allerbedst til julemaden. Og om der er mandelgave? Naturligvis!


Kl. 18.30
Velkomst på Fru Nimb

Menu

Snacks og bobler
N.V. Deutz, Brut Classic, Champagne, Frankrig

Koldrøget laks, syltede gule beder, sennepsmayonnaise og sprød rug
2016, Sancerre, Domaine de la Garenne, Loire, Frankrig

Andelår og -bryst, æblekompot, rødkål og sauce på portvin - serveres med hvide og brunede kartofler
2015, Merlot, Ramsey, Kent Rasmussen, North Coast, Californien, USA

Risalamande med kirsebærsauce
NV, Graham’s Six Grapes, Ruby Port, W. & J. Graham’s & Co. Douro, Portugal

1.195 kr. per person

Kl. 22.00
Vi siger tak for i aften og glædelig jul

OBS: Den 24. december lukker Tivoli kl. 16 – derfor er der indgang via receptionen på Nimb Hotel, Bernstorffsgade 5, hvis du skal fejre juleaften på Fru Nimb.
Bemærk venligst, at billetten til juleaften på Fru Nimb ikke gælder som entré, hvis du ønsker at besøge Tivoli tidligere på dagen.

Reserver bord - Udsolgt

risalamande1220x910

Slut året af på magisk vis midt i smukke Tivoli

Nytårsaften 2018

UDSOLGT

Sig farvel til 2018 med manér med Fru Nimbs udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

 
Kl. 19.00
Nytårsmiddag i Fru Nimb

Menu

Snacks og bobler
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Rimmet torsk og rogn, peberrod, glaskål og karse
2016, Riesling, Haart to Heart, Weingut Reinhold Haart, Mosel, Tyskland

Kammusling, persillerod, kyllingeskind og æble
2017, Gruner Veltliner, Dominique Stagård, Kremstal, Østrig

Oksemørbrad, kroket af skank, trøffel og bagte løg
2013, Barolo, Revello, Piemonte, Italien

Mørk chokolade, vanilje, kirsebær og saltet karamel
2008, Banyuls, Domaine de la Rectorie, Sud de France, Frankrig

Fyrværkeri og champagne

1.495 kr. per person

Kl. 23.00
Vi takker af og ønsker hinanden godt nytår.
Byens mest imponerende nytårsfyrværkeri affyres fra taget af Tivolis Koncertsal.

Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

OBS: Da Fru Nimb ligger inde i smukke Tivoli, skal du have billet til Haven, når du holder nytårsaften på Fru Nimb.

Reserver bord - Udsolgt

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimb Events køkkenchef, Rasmus Kirkegaard, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Grønne snacks fra Gemyse

Forret
Hummerterrine med estragoncreme, små salater, friteret brød og vinaigrette

Mellemret
Muslingesuppe med saltede kammuslinger, dildolie og hasselnødder

Hovedret
Oksetournedos med variation af rødbede, bagt løg, knuste kartofler og trøffelsauce

Dessert
Chokolademousse-kage på mandelbund med passionsfrugt og karamel

Sødt
Kransekagestykke

595 kr. per person

Børnemenu

Snacks
Tivolipopcorn

Forret
Rejecocktail med hjertesalat, citron og dressing

Hovedret
Oksemørbrad med knuste kartofler, grøntsagssticks og bearnaisedip

Dessert
Chokolademousse-kage med mandelbund, passionsfrugt og karamel

Sødt
Kransekage

195 kr. per person

Køb Nimb at Home Nytår

NaH_2018_810x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V. i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Bestil menu

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk