DA EN

Book værelse

Fru Nimb byder indenfor til en rigtig, dansk julemiddag med and, brunede kartofler og risalamande. Køkkenchefen har kræset for hver en ret, og Nimbs sommelier har været i kælderen for at finde netop den vin, der går allerbedst til julemaden.
- Og om der er mandelgave? Naturligvis!  

Juleaften

Program

Kl. 17.30
Velkomst i Nimb Bar

Kl. 18.00
Julemiddagen serveres

Kl. 22.00
Vi siger tak for i aften og glædelig jul

 
Menu

Snacks
Blanc de Noirs Crémant de Bourgogne, Paul Delane, Frankrig

Røget laks og rogn, gule beder, græskarkerner og grønkål
2015 Laforet Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

Andebryst og -lår, rødkål, bok choy og balsamisk blommeeddike
Serveres med brunede og hvide kartofler
2015 Pojega Ripasso, Guerrieri-Rizzardi, Valpollicella, Italien

Risalamande med kirsebærsauce
Christmas Port, Hutcheson, Hutcheson, Feuerheerd & Associados, Douro, Portugal

795 kr. per person inkl. vinmenu

Reserver bord

risalamande1220x910

Sig farvel til 2017 med manér med Fru Nimbs udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

 


Nytårsaften

Fru Nimb er fuldt booket – men der er stadig plads på:

Gemyse

Nimb Bar'n'Grill

Program

Kl. 17.30
Velkomst i Nimb Bar til Dronningens nytårstale

Kl. 18.30
Middag i Fru Nimb
 
Kl. 23.00
Vi takker af og ønsker hinanden godt nytår.
Byens mest imponerende nytårsfyrværkeri affyres fra taget af Tivolis Koncertsal.

Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Menu

VELKOMST

Røget makrel og kartoffel
Jomfruhummer og purløg
Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

MIDDAG

Laksetatar, kaviar, citron og æble
2016 Pinot Gris, Eschbach-Dornstetter, Alsace, Frankrig

Torsk, hummer, grønkål og trøffel
2015 Scotto Chardonnay, Scotto Family Wines, Californien, USA

Oksemørbrad, kroket af skanken, selleri og portvinssauce
2012 Cantine dei Marchesi, Langhe Rosso, Piemonte, Italien

Chokoladekage, kirsebær og vaniljeis
2013 Banyuls, Gerard Bertrand, Languedoc, Frankrig

Kransekage
Moët & Chandon Brut Imperial, Champagne, Frankrig

1.495 kr. per person inkl. vinmenu

 

Da restauranten ligger inde i smukke Tivoli, skal der købes entrébillet for at holde nytår på Fru Nimb.

 

Reserver bord

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimb Events køkkenchef, Rasmus Kirkegaard, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Trøffel-popcorn
Syltede baby-ferskner
Svampechips med eddike-drys

Forret
Rimmede kammuslinger med sprøde salater, fennikel-crudité, citroncreme og vinaigrette

Mellem
Jordskokkesuppe med hasselnødder, saltet torsk og purløg

Hovedret
Oksemørbrad med knuste kartofler, bagte løg, kejserhat og trøffelsauce

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

595 kr. per person

Vinpakker afstemt efter menuen

Vinpakke 1

  • Nv, Prosecco, Era Organic, Botter
  • 2015, Pinot Blanc, Kuhlmann
  • 2016, Weisser Burgunder, Dr. von Bassermann-Jordan
  • Nv, 11th Hour Cellar Pinot Noir, Scotto Family Wines
  • Graham´s 2009 LBV, W.&J. Graham´s & Co. 

520 kr.

Vinpakke 2

  • Nv, Champagne, Deutz Brut Classic
  • 2016, Leon Beyer, Riesling, Alsace
  • 2013, Foxglove Chardonnay, Varner Wines
  • 2012, Barolo, Riva Leone
  • 2013, Banyuls Rouge, Gerard Bertrand

1.080 kr.

Vinpakkerne sælges som hele flasker – dvs. at en vinpakke kan dække et selskab på op til 4 personer.

Børnemenu

Snacks
Tivolipopcorn

Forret
Laksemousse med hjertesalat, dild og citron

Hovedret
Kyllingelår med knuste kartofler, grøntsagsstave og urtedip

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

195 kr. per person

Bestil menu

nimb_at_home_2_2017_810x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V. i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Bestil menu

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk