DA EN

Nimb Food Concierge

Det første, jeg gør, når jeg skal ud at rejse, er at planlægge, hvor jeg skal spise. Tiden er begrænset, når man er på ferie eller forretningsrejse, og jeg vil ikke spilde nogen af mine måltider på en dårlig restaurant, café eller bar.
 
Udfordringen er imidlertid, at der findes et hav af mere eller mindre anvendelige guides og hjemmesider, der fortæller dig, hvor du skal nyde dit næste måltid, og det er en jungle at navigere i. Derfor støtter jeg mig altid til personlige anbefalinger fra en person, som jeg i en gastronomisk sammenhæng kan stole på.

Den personlige anbefaling til Gastro-københavn

Det er bare ikke alle, der har en madskribent-kollega i enhver by, og så kan den slags hjælp være svær at få. Derfor er min fornemmeste opgave som food concierge på Nimb at være den person, der kan give dig de personlige anbefalinger, når du skal ud at spise i København, uanset om du bor på Nimb Hotel eller ej. Det er min motivation for at skrive Nimbs food concierge-blog.

Som professionel madskribent lever jeg af at bedømme og beskrive restauranter, og den erfaring tager jeg med mig som food concierge på Nimb, således at jeg kan sikre, at du får det bedste ud af din dyrebare tid i København, som i disse år byder på ekstraordinære gastronomiske oplevelser.
 
Jeg glæder mig til at guide dig gennem den gastronomiske jungle!

Rasmus Palsgård
Nimb Food Concierge
Rasmus_915x610

Besøg blog

Besøg Nimbs food concierge-blog her, og bliv inspireret til dit næste kulinariske eventyr.