Koppel, Werner, Andersson & Riel - Jazz & Brunch i Nimb Bar

Saxofonist Benjamin Koppel er gået sammen med Nimb om at præsentere en række eksklusive jazzkoncerter i Nimb Bar. Anden gang bliver lørdag den 13. juli, hvor der er dømt internationalt jazztopmøde mellem Kenny Werner, Benjamin Koppel, Thommy Andersson og den legendariske trommeslager Alex Riel.
De fire musikere dykker ned i den amerikanske sangskat og leverer det bedste jazzen kan byde på, hvor Nimb Bars fantastiske rammer tilføjer en helt ny dimension til koncerten.

PROGRAM

10.00: Start brunch
12.00: Start koncert

Koncert

Det er ikke uden grund, at den prisvindende amerikanske pianist Kenny Werner anses for at være en af de store pianister i international jazz i dag. Hans musikalske alsidighed kommer tydeligt til udtryk i hans mange forskellige konstellationer bl.a. med Joe Lovano, John Scofield og Benjamin Koppel, med hvem han har udgivet en perlerække af fremragende albums med. Glæd dig til ren forkælelse for både gane og øre, når Nimb slår dørene op for endnu en brunchkoncert under Copenhagen Jazz Festival.
Kenny Werner (klaver) Benjamin Koppel (sax), Thommy Andersson (bas) og Alex Riel (trommer)

Brunch

Brunchen er den perfekte kombination af veltillavede retter, hvor du kan plukke de ting, du er mest fristet af. Start med de lune retter for derefter at gå om bord i alt fra økologiske croissanter til små salater og honning fra Tivolis egne bier. Her er yoghurt, skåret frugt og hjemmelavet granola. Friskbagt brød, oste, pålæg og naturligvis den søde afslutning. Det hele er inkluderet – også et glas bobler, kaffe/te og juice.

Køb billet

kenne-werner_1220x910

Det praktiske

HVORNÅR: Lørdag d. 13. juli 2019 kl. 10.00 til 13.30
HVOR: Nimb Bar
PRIS: 600 kr. per person inkl. brunch og koncert

Afternoon Tea Extraordinaire & Kasper Lang Eriksen Trio

Glæd dig til denne særlige afternoon tea i anledning af Copenhagen Jazz Festival søndag den 14. juli.

Det er afternoon tea serveret foran pejsen, som du kender den, men med det ekstra pift af forkælelse du fortjener. Her får Nimbs kokke lov til at folde sig ud med de fineste trøffel-, kaviar- og østersanretninger, mens husets champagne til anledningen er skiftet ud med et glas Dom Pérignon.

Forsvind ned i en af de dybe lænestole og lad dig forkæle og forføre til tonerne af Kasper Lang Eriksen Trio, der står for denne søndags musikalske underholdning.

Kasper Lang er en af landets førende elbasister og jazzkomponister. Han har nu slået sig ned i København efter fire år på det prestigefyldte Prins Claus-konservatorium i Groningen (NL). Kasper Lang Eriksen Trio spiller musik skrevet og arrangeret af Kasper, der blander post-bop og moderne jazz med sin egen melodiske tilgang.

Stian Swensson er en norsk guitarist og komponist uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hans velklingende kombination af traditionel og moderne jazz kombineret med inspiration fra hans norske rødder har gjort ham til en eftertragtet musiker.

Campagnol er en fremtrædende trommeslager med svensk/italienske rødder, som har optrådt i det meste af verden. Han har spillet med navne som Jerry Bergonzi (US), George Garzone (US), Mike Stern (US), John Patitucci (US), NHØP(DK), Belinda Carlisle, Sara Brightman (US) og Tom Harrell (US).

Køb billet

KasperLangEriksen_1220x910

Det praktiske

HVORNÅR: Søndag d. 14. juli 2019 kl. 12.00 - 16.00
HVOR: Nimb Bar
PRIS: 695 kr. inkl. Afternoon Tea Extraordinaire inkl. 1 glas Dom Pérignon, te ad libitum og koncert (3 sæt af 45 minutter)