Nimb Wellness

VELKOMMEN TIL NIMB WELLNESS – DIT FRIRUM TIL SELVFORKÆLELSE

Alle behandlinger har iberegnet tid til tøjskift samt tid til en personlig samtale med din behandler, så behandlingen imødekommer dine behov, og så hvert forløb bliver en helt unik oplevelse. Afbestilling skal ske senest 72 timer før din behandling. Ved afbestilling samme dag betales 100 % i afbestillingsafgift.

KONTAKT
Ønskes en wellness-behandling, kan den bookes i tidsrummet fra kl. 9-20. Kontakt Nimb Wellness på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 22 72 58 50

BEHANDLINGER

Se alle vores behandlinger nedenfor.

hammam_1220x910

 

Alle behandlinger kan bookes som parbehandlinger i samme rum.

Kropsbehandlinger

NIMBS SIGNATURMASSAGE

- Inspireret af traditionel balinesisk massage 

 Nimbs signaturmassage er en dybdemassage og helkropsbehandling, der benytter sig af en kombination af blide strækøvelser, akupressur, zoneterapi og aromaterapi, hvilket tilsammen stimulerer bedre ilt- og blodtilførsel og giver mere "qi" (energi) til din krop. 

Behandlingen giver en dyb følelse af velvære, ro og afslapning samtidig med at blodtilførslen til dine muskler øges for at reparere skader, ledsmerter lindres og mentale spændinger afbødes. 

Behandlingen starter med en bodyscrub i vores marokkanske hamam efterfulgt af 90 minutters massage. Til slut en lille forfriskning i vores afslapningsområde.    

Pris: 100 min.  1.900,- 

HELKROPSMASSAGE

En dybdegående, afslappende behandling af hele kroppen. Når du først får forløst dine fysiske spændinger, vil dit mentale stress også slippe sit tag. Denne behandling giver den ideelle afslapning for både krop og sind.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

YOGA-MASSAGE

Gennem massage og yoga, kan vi slippe gamle tankemønstre, få ro og lukke livsglæden ind.  I yogamassagen indgår yogastræk, forskellige massage- og åndedrætsteknikker, som virker afstressende og på en behagelig måde bearbejder kroppens muskler med fokus på fornyet energi.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

SPORTSMASSAGE

Denne klassiske massage omfatter stimulering af muskelgrupperne, effleurage, æltning og behandling af leddene. En ideel behandling både før og efter sportsaktiviteter.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

ALOHA-MASSAGE

- Inspireret af Lomilomi-massage fra Hawaii

Aloha-massage er inspireret af Lomilomi-terapi fra Hawaii og har fokus på balancen mellem krop og sind. De bølgende, rytmiske strøg, der minder om havstrømmenes bevægelser, giver en dyb, afslappende og regenererende energioplevelse. Massagen udøves vha. let eller medium tryk, som naturligvis kan tilpasses dit personlige behov.  

 
Aloha- og Lomilomi-massageteknikker behandler krop og sind som en holistisk helhed og har en positiv indvirken på kredsløbet, bevægelsesapparatet og dit generelle velbefindende. 

Pris: 90 min. 1750,- 

QUICK FIX

Nakke og skuldre samt ryg eller ben.

Pris: 30 min. 800,-

treatmentroom_1220x910

Specielle Behandlinger

COPENHEAVEN

Copenheaven er en ayuverdisk anti-age-behandling bestående af en vidunderlig og nærværende ansigts- og kropsbehandling. Her bliver fødder, hænder, arme og mave forkælet med skøn massage, mens forskellige ansigtsmasker får lov at virke. Både krop og sind næres og efterlades i rolig og afslappet tilstand.
Behandlingen starter med, at du nyder en kop te samtidig med, at dine fødder bades i rosenvand.

Herefter får du en ansigtsbehandling, hvor massage af fødder, hænder, arme og mave er inkluderet. De velduftende produkter bidrager yderligere til en beroligende og sanselig tilstand.

Anti-age-behandlingen henvender sig til en voksen hud og er rensende, fugtende og opstrammende. Ansigtshuden afrenses med mild, blødgørende og antiinflammatorisk rensemælk. Dernæst lægges en papirsmaske fugtet i lavendel-face-tonic, som tilfører elasticitet og fugt til huden. Herefter får du en frugtsyre-peeling, der fjerner døde hudceller og stimulerer til cellefornyelse. Efter dette lægges en fugtgivende maske, der reducerer rødme og virker opstrammende. Mens masken arbejder, får du dejlig og blødgørende fodmassage. Så er det ansigtets tur til massage i olie med løftende virkning efterfulgt af endnu en opstrammende maske, der øger hudens elasticitet. Herunder masseres hænder, arme og mave.

Afslutningsvis serum, ansigtscreme og øjencreme. Efter behandlingen bliver du budt på teforkælelse i Nimb Wellness’ Relaxation Area.

Pris: 60 min. 1500,- / 90 min. 1900,-
60 min. er uden kropsmassage.

BODY SDS

Body SDS er en dyb og kraftfuld behandling, der kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Body SDS er en dansk behandlingsform.

Pris: 
60 min. 1250,- / 90 min.1750,-

JAPANSK LIFTING

Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. 

Pris: 75 min. 1500,-

AKUPUNKTUR

Du kan sagtens være rask og stadig have gavn af akupunktur. Måske har du bare ikke sovet godt og er lidt uoplagt eller har spændinger i nakken eller hovedpine? Måske trænger fordøjelsen til en justering? Alt dette er blot ubalancer, og akupunkturen er virkelig effektiv til at få systemet i balance igen. Efter en lang rejse kan akupunktur hjælpe dig tilbage i balance. Tui Na-massage (kinesisk medicinsk massage), øreakupunktur og cupping indgår i akupunkturbehandling efter behov.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

LYMFEDRÆNAGE

Lymfedrænage er en blød behandlingsform, hvor lymfesystemet aktiveres ved brug af forskellige greb og teknikker. Behandlingen hjælper kroppen til at komme af med affaldsstoffer, derudover optimerer den lymfekredsløbet og afhjælper dermed hævelser og ødemer.  

Pris: 30 min. 900,- 

RAINDROP MASSAGE

Få fornyet energi og styrk dit immunforsvar med denne behandling, der er en unik kombination af klassisk dybdegående massage og raindrop-teknikker. Teknikkerne indebærer dyb pleje af rygsøjlen, der ved brug af essentielle olier styrker rygsøjlens sundhed og løfter dit energiniveau. 

Pris: 60 min (fokus på ryg, skuldre og nakke) 1250,- / 90 min (helkropsmassage) 1750,- 

BY KORSHOLM BODYSCRUB

Behandlingen starter med et boost af kroppen i den marokkanske hamam. Herefter en udrensende saltscrub efterfulgt af en nærende og fugtgivende massage med Korsholms ayurvediske olier.  

Pris: 90 min. 1750,-

TIBETANSK LYDBAD OG HEALING

En sanselig helhedsoplevelse for krop og sjæl. Lomi-lomi flow-massage sørger for, at du lander godt på briksen. Lydterapien består af en beroligende sangstemme og tibetanske syngeskåle – og hvis du ønsker det, får du syngeskålene direkte på kroppen.
Behandlingen er afstemt efter dine behov med blide vibrationer fra syngeskålene og ypperlige æteriske olier.

Pris: 90 min. 1750,-

JETLAG REVIVAL

Indendørs arbejde, lange flyture og mørke dage er alt sammen med til at forringe vores sundhed og har betydning for, at vi kan blive ramt af en række sygdomme. Den hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædeshormonet serotonin og bremser samtidig produktionen af søvnhormonet melatonin. Behandlingen indeholder lysterapi og massage af nakke, skulder, ryg og hovedbund og er effektiv mod spændinger, stress og jetlag. Under behandlingen gives der lette massagetryk i skuldre og nakke. Sammen med indånding af særligt udvalgte aromaolier gør dette dig helt afslappet.  

Pris
: 30 min. 800,-

GRAVIDITETSMASSAGE

Gravidmassage er en afslappende og blid massage for både den vordende mor og barn. Massagen har blandt andet positiv indvirkning på lændesmerter, vand i kroppen, uro i benene samt bækkenløsning. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven.

Pris: 
60 min. 1250,- / 90 min. 1750,- 

HEAVENLY FEET

Trætte fødder efter rejsen eller en lang dag på benene? Med ”Heavenly Feet” har du mulighed for at give dine fødder den opmærksomhed, de fortjener.
Behandlingen starter med et dejligt rosenvandsfodbad samt en kop te, så hele kroppen varmes igennem. Herefter bliver fødderne skrubbet i en blid skrub, der virker blødgørende. Så er fødderne klar til en grundig massage – og hvis ønskes også zoneterapi.

Pris: 45 min. 900,-

Specielle_behandlinger_1220x910

Børn

BØRNEMASSAGE

Massage til børn sikrer, at dit barn får lov til at slappe helt af og få bugt med spændinger. Massagen fremmer barnets kropsbevidsthed og giver øget opmærksomhed og koncentration samt ro i kroppen. Massagen styrker motorikken og kan afhjælpe smerter ved vokseværk. 

Pris: 
30 min. 800,- / 60 min. 1260,- 

BABYMASSAGE

Massagen stimulerer både den sociale og motoriske udvikling af barnet samt blodcirkulation og fordøjelse. Derudover styrker den immunforsvaret.
Kærlig berøring og kropskontakt er vigtig og virker beroligende og afslappende på barnet.

Pris: 
30 min. 800,-

Nimb_spa8114_1220x910

Skønhedsbehandlinger

Skønhedsbehandlinger udføres af vores dygtige partnere i ShineCPH, der har klinik ved siden af Nimb Wellness.
Reserver tid til din skønhedsbehandling på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 22 72 58 50

Se behandlinger og priser (pdf)

Sknhedsbehandlinger_1220x910
  • Wellness3_770x514
  • Wellness2_770x514
  • Wellness_statue770x514
  • Wellness_shower770x514
  • Wellness_lift770x514
  • Wellness_hallway770x514
  • Wellness_green770x514