Nimb Wellness

VELKOMMEN TIL NIMB WELLNESS – DIT NYE FRIRUM TIL SELVFORKÆLELSE

Alle behandlinger har iberegnet tid til tøjskift samt tid til en personlig samtale med din behandler, så behandlingen imødekommer dine behov, og så hvert forløb bliver en helt unik oplevelse. Afbestilling skal ske senest 72 timer før din behandling. Ved afbestilling samme dag betales 100 % i afbestillingsafgift.

BEHANDLINGER

Se alle vores behandlinger nedenfor.
hammam_1220x910

ÅBNINGSTIDER & KONTAKT

Nimb Wellness (fitness-område, crossfit, hamam og afslapningsområde) er åbent fra kl. 6-22.

KONTAKT
Ønskes en wellness-behandling, kan den bookes i tidsrummet fra kl. 9-20. Kontakt Nimb Wellness på mail: wellness@nimb.dk eller telefon: 2272 5850

EGET ANSVAR
Anvendelse af Nimb Clubs træningsfaciliter og behandlingstilbud sker på eget ansvar. Nimb kan således ikke gøres ansvarlig for person- eller tingsskade, som opstår ved ulykker, forkert anvendelse af Nimb Clubs faciliteter eller andre gæsters skadevoldende handlinger. Nimb Clubs gæster og medlemmer er selv ansvarlige for, at deres helbredstilstand tillader den pågældende aktivitet.

Alle behandlinger kan bookes som parbehandlinger i samme rum.

Kropsbehandlinger

HELKROPSMASSAGE

En dybdegående, afslappende behandling af hele kroppen. Når du først får forløst dine fysiske spændinger, vil dit mentale stress også slippe sit tag. Denne behandling giver den ideelle afslapning for både krop og sind.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

YOGA-MASSAGE

Gennem massage og yoga, kan vi slippe gamle tankemønstre, få ro og lukke livsglæden ind.  I yogamassagen indgår yogastræk, forskellige massage- og åndedrætsteknikker, som virker afstressende og på en behagelig måde bearbejder kroppens muskler med fokus på fornyet energi.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750,-

SPORTSMASSAGE

Denne klassiske massage omfatter stimulering af muskelgrupperne, effleurage, æltning og behandling af leddene. En ideel behandling både før og efter sportsaktiviteter.

Pris: 60 min. 1205,- / 90 min. 1750,-

QUICK FIX

Nakke og skuldre samt ryg eller ben.

Pris: 30 min. 800,-

treatmentroom_1220x910

Specielle Behandlinger

BODY SDS

Body SDS er en dyb og kraftfuld behandling, der kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Body SDS er en dansk behandlingsform.

Pris: 
60 min. 1250,- / 90 min.1750,-

JAPANSK LIFTING

Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. 

Pris: 90 min. 1750,-

AKUPUNKTUR

Du kan sagtens være rask og stadig have gavn af akupunktur. Måske har du bare ikke sovet godt og er lidt uoplagt eller har spændinger i nakken eller hovedpine? Måske trænger fordøjelsen til en justering? Alt dette er blot ubalancer, og akupunkturen er virkelig effektiv til at få systemet i balance igen. Efter en lang rejse kan akupunktur hjælpe dig tilbage i balance. Tui Na-massage (kinesisk medicinsk massage), øreakupunktur og cupping indgår i akupunkturbehandling efter behov.

Pris: 60 min. 1250,- / 90 min. 1750

LYMFEDRÆNAGE

Lymfedrænage er en blød behandlingsform, hvor lymfesystemet aktiveres ved brug af forskellige greb og teknikker. Behandlingen hjælper kroppen til at komme af med affaldsstoffer, derudover optimerer den lymfekredsløbet og afhjælper dermed hævelser og ødemer.  

Pris: 90 min. 1950,- 

RAINDROP MASSAGE

Få fornyet energi og styrk dit immunforsvar med denne behandling, der er en unik kombination af klassisk dybdegående massage og raindrop-teknikker. Teknikkerne indebærer dyb pleje af rygsøjlen, der ved brug af essentielle olier styrker rygsøjlens sundhed og løfter dit energiniveau. 

Pris: 60 min (fokus på ryg, skuldre og nakke) 1250,- / 90 min (helkropsmassage) 1750,- 

BY KORSHOLM BODYSCRUB

Behandlingen starter med et boost af kroppen i den marokkanske hamam. Herefter en udrensende saltscrub efterfulgt af en nærende og fugtgivende massage med Korsholms ayurvediske olier.  

Pris: 90 min. 1750,-

JETLAG REVIVAL

Indendørs arbejde, lange flyture og mørke dage er alt sammen med til at forringe vores sundhed og har betydning for, at vi kan blive ramt af en række sygdomme. Den hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædeshormonet serotonin og bremser samtidig produktionen af søvnhormonet melatonin. Behandlingen indeholder lysterapi og massage af nakke, skulder, ryg og hovedbund og er effektiv mod spændinger, stress og jetlag. Under behandlingen gives der lette massagetryk i skuldre og nakke. Sammen med indånding af særligt udvalgte aromaolier gør dette dig helt afslappet.  

Pris
: 30 min 800,-

GRAVIDITETSMASSAGE

Gravidmassage er en afslappende og blid massage for både den vordende mor og barn. Massagen har blandt andet positiv indvirkning på lændesmerter, vand i kroppen, uro i benene samt bækkenløsning. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven.

Pris: 
60 min. 1250,- / 90 min. 1750,- 

BØRNEMASSAGE

Massage til børn sikrer, at dit barn får lov til at slappe helt af og få bugt med spændinger. Massagen fremmer barnets kropsbevidsthed og giver øget opmærksomhed og koncentration samt ro i kroppen. Massagen styrker motorikken og kan afhjælpe smerter ved vokseværk. 

Pris: 
30 min. 800,- / 60 min. 1260,- 

BABYMASSAGE

Massagen stimulerer både den sociale og motoriske udvikling af barnet samt blodcirkulation og fordøjelse. Derudover styrker den immunforsvaret.
Kærlig berøring og kropskontakt er vigtig og virker beroligende og afslappende på barnet.

Pris: 
30 min. 800,-

Specielle_behandlinger_1220x910

Skønhedsbehandlinger

Skønhedsbehandlinger udføres af vores dygtige partnere i ShineCPH, der har klinik ved siden af Nimb Wellness.
Behandlinger, priser og booking af tid findes på ShineCPH’s hjemmeside.

Besøg ShineCPH's hjemmeside

Sknhedsbehandlinger_1220x910

Wellnesspakker

NIMB RESET

Nimb Reset er en helt særlig behandlingspakke, som kommer hele vejen rundt om de elementer, der skal til for at kickstarte dit nye, sunde og afbalancerede jeg:
TRÆNING: 90 minutters træning og vejledning ud fra din krops behov med en af vores personlige
trænere.
DETOX & AFSLAPNING: Hamam efterfulgt af 60 minutters udrensende og afslappende massage.

Pris:
2900,- per person

HAMAM, MASSAGE & AFTERNOON TEA

En forkælelsesdag, der starter med dén af vores afslappende massager, du helst vil prøve. Herefter får du mulighed for at benytte Nimb Wellness’ marokkanske hamam og relaxation area, hvor du kan nyde lidt sunde forfriskninger og for en stund drømme dig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Fortsæt forkælelsen på første sal i smukke Nimb Bar med vores delikate afternoon tea serveret foran pejsen - naturligvis akkompagneret af et glas champagne!

Pris: 1800,- per person

BEAUTY BLISS

Behandlingen starter med et dejligt boost af din krop i den marokkanske hamam. Du starter med et fodritual med varme håndklæder og en let fodmassage med saltskrub, hvorefter dine fødder plejes med fugtgivende strømper fra Meraki. Så pakkes hele kroppen ind i varm, osmotisk ler med havmineraler, der virker lymfedrænende og generelt udrensende. Den klassiske ayurveda-massage, der tilpasses dit behov, virker udrensende, booster immunforsvaret og hjælper kroppen tilbage i balance og harmoni. Som følge af behandlingen vil du opleve en komplet følelse af velvære. De ayurvediske urter i vore skønne By Korsholm-olier hæmmer ødemdannelser samt fremmer
hudens toning og elasticitet.

Efter en pause i afslapningsområdet med lidt forfriskninger, er det tid til ”Beauty Bliss” til dit ansigt:
Afrensning, hudanalyse, damp, peeling, frugtsyre, dybderens, maske og massage af ansigt, nakke, décolleté, skuldre samt hovedbund. Beauty Bliss afsluttes med serum og creme.

Pris: 3000,- per person

Wellnesspakker_1220x910

Personlige trænere

PERSONLIGE TRÆNERE

THOMAS ORBOE

Thomas er livstilscoach og har virket som personlig træner i 8 år. Han er dedikeret udøver af både yoga og meditation samt har en forkærlighed for mentaltræning og kognitiv optimering. Hans faglige baggrund strækker sig vidt fra Frømandskorpsets elevskole til ”health practitioner” ved Z-health i Arizona og ”holistic lifestyle coach” ved C.H.E.K Institute i Californien. Summen af alt dette har Thomas omsat til en præcis opskrift på, hvordan du bedst optimerer krop og hjerne gennem mentaltræning samt ændringer i kost og livsstil. Thomas tager udgangspunkt i din nuværende situation, hvorfra der arbejdes henimod de mål, I sætter i begyndelsen.

Pris: 60 min. 1250,-

MALTE STRICKERTSSON

Malte har været personlig træner siden 2012 og har stor erfaring med at lave træningsforløb, der holder. Som ihærdig løber, crossfit-entusiast og tidligere elitesvømmer, ved Malte om nogen, hvad det kræver at skabe resultater! Han er certificeret inden for personlig træning, løbe- og svømme- træning, personlig udvikling, sportscoaching samt iron man- og crossfitcoaching. I træningen inkorporeres også erfaringer fra Maltes professionelle virke i forsvaret og som leder og underviser i restaurationsbranchen.

Pris: 60 min. 1100,-

JODIE TAYLOR

Jodie har undervist i pilates siden 2013 og har været personlig træner siden 2015 – både i træningscentre og gennem udendørstræning. Jodie har de seneste 18 år døjet med kostrelaterede sundhedsproblemer, og derfor er ernæring blevet en stor del af hendes liv. Hun har endda taget skridtet videre med en mastergrad i human ernæring.

Pris: 60 min. 1250,-

JONAS ELHAJ

Jonas er personlig træner med mere end seks års erfaring inden for flere forskellige træneruddannelser. Derudover er han under uddannelse som fysioterapeut. Sammen med Jonas får du indsigt i, hvordan træningen kan tilpasses til din hverdag med en realistisk og balanceret tilgang. Jonas har et helhedsorienteret syn på kroppen og lægger vægt på, at kroppen skal kunne bruges funktionelt, bevæges smertefrit, samtidig med at du skal stå stærkt mentalt. Han har bl.a. kurser inden for sports-psykologi, coaching, (CSCS) Certified Strength and Conditioning Specialist, Eleiko strenght coach, Z-health og moderne smertevidenskab. 

Pris: 60 min. 1100,-

Personlige_trnere_1220x910
  • Wellness3_770x514
  • Wellness2_770x514
  • Wellness_statue770x514
  • Wellness_shower770x514
  • Wellness_lift770x514
  • Wellness_hallway770x514
  • Wellness_green770x514