DA EN

Book værelse

En aften fuld af velsmag og lækkerier

Juleaften 2018

Nimb Brasserie byder indenfor til en fortryllende juleaften med udsigt til et smukt julepyntet Tivoli.


Kl. 18.30
Middagen starter i Nimb Brasserie  

Menu

Snacks og bobler
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Koldrøget laks, syltede gule beder, sennepsmayonnaise og sprød rug
2016, Sancerre, Domaine de la Garenne, Loire, Frankrig

Andelår og -bryst, æblekompot, rødkål og sauce på portvin - serveres med hvide og brunede kartofler
2015, Merlot, Ramsey, Kent Rasmussen, North Coast, Californien, USA

Risalamande med kirsebærsauce
NV, Graham’s Six Grapes, Ruby Port, W. & J. Graham’s & Co. Douro, Portugal

 1.195 kr. per person

Kl. 22.00
Tak for i aften og glædelig jul!


Reserver bord

nimb-jul-1220
Fejr nytårsaften på magisk vis med udsigt til Tivoli

Nytårsaften 2018

Nimb Brasserie byder velkommen indenfor til en fortryllende nytårsaften med lækre og delikate retter.

Kl. 19.00
Middagen starter i Nimb Brasserie

Menu

Sprøde jomfruhummerchips med estragonmayonnaise
NV, Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Rørt krabbesalat, grillet briochebrød, urtemayonnaise og kaviar
2016, Macon Uchizy Villages, Earl Gerald Talmard, Macon, Bourgogne, Frankrig

Nytårstorsk à la Nimb
2016, Albariño, Benitos Santos, Rias Baixas, Spanien

Oksemørbrad en croute med røget marv og trøfler
2014, Pavillon de Leoville-Poyferre, Saint-Julien, Bordeaux, Frankrig

Chokolade, passionsfrugt og guld
2014, Chateau Piaut, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

Fyrværkeri og champagne

1.995 kr. per person

Kl. 23.00
Stort nytårsfyrværkeri affyres fra taget af Tivolis Koncertsal.
Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Reserver bord

nytaar-nimb-1220