DA EN

Book værelse

Juleaften

Nimb Brasserie er fuldt booket – men der er stadig plads på:

Fru Nimb

Program

Nimb Brasserie byder velkommen indenfor til en fortryllende juleaften fuld af velsmag og lækkerier.

Kl. 17.30
Velkomstcocktail og snacks i Nimb Bar

Kl. 18.00
Middagen starter i Nimb Brasserie

Menu

Sprøde morkelchips med estragonmayonnaise
NV Moët et Chardon, Brut, Frankrig

Saltet laks, syltet glaskål og sancerresauce
2014 Chardonnay, Seresin, Marlborough, New Zealand

Andebryst med ragout på hjerter og lår, rødkål, svesker og portvinssauce
2015 Les Quartz, Domaine le Clos du Caillou, Côtes-du-Rhône, Frankrig

Nimbs risalamande
Graham’s Tawny, 10-årsportvin

Pris per person (inkl. vinmenu): 1.250 kr.
Pris per person (ekskl. vinmenu): 695 kr.

nimb-jul-1220

Nytårsaften

Nimb Brasserie er fuldt booket – men der er stadig plads på:

Gemyse

Nimb Bar'n'Grill

Program

Nimb Brasserie byder velkommen indenfor til en fortryllende nytårsaften fuld af velsmag og lækkerier. Og ikke mindst... byens flotteste festfyrværkeri!

KL. 17.30
Velkomstcocktail og snacks i Nimb Bar med mulighed for at se Dronningens nytårstale

KL. 18.30
Middagen starter i Nimb Brasserie

KL. 23.00
Stort nytårsfyrværkeri affyres fra taget af Tivolis Koncertsal. Ønsker I at nyde fyrværkeriet fra Haven eller gå en tur i Tivoli efter middagen, kan I købe entré til Tivoli i restauranten. 

Nytårsmiddagen slutter i restauranten kl. 23, men der er mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar, hvor bartenderne frister med indbydende cocktails.

Menu

Sprøde morkelchips med estragonmayonnaise
Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig

Kammuslinger med lun lardo, gulerodscreme og dild
2014 Pinot Blanc, Leon Beyer, Alsace, Frankrig

Pighvar med selleri, cremet muslingesauce og kaviar
2013 Foxglove Chardonnay, Varner Wines, Central Coast, California, USA

Tournedos rossini med trøfler, andelever og madeirasauce
2012 Brunello di Montalcino, Tenuta di Sesta, Toscana, Italien

Hvid chokoladeparfait med yuzu og brændt marengs
2015 Les Pins, Chateau Tirecul La Graviere, Monbazillac, Frankrig

Kransekage
Moët & Chandon Brut Imperial, Champagne, Frankrig

Pris per person ( inkl. vinmenu): 1.895 kr.

nytaar-nimb-1220

Nimb at Home

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor vi har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.
Menuen er sammensat af Nimb Events køkkenchef, Rasmus Kirkegaard, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse "at home".

Menu

Snacks
Trøffel-popcorn
Syltede baby-ferskner
Svampechips med eddike-drys

Forret
Rimmede kammuslinger med sprøde salater, fennikel-crudité, citroncreme og vinaigrette

Mellem
Jordskokkesuppe med hasselnødder, saltet torsk og purløg

Hovedret
Oksemørbrad med knuste kartofler, bagte løg, kejserhat og trøffelsauce

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

595 kr. per person

Vinpakker afstemt efter menuen

Vinpakke 1

  • Nv, Prosecco, Era Organic, Botter
  • 2015, Pinot Blanc, Kuhlmann
  • 2016, Weisser Burgunder, Dr. von Bassermann-Jordan
  • Nv, 11th Hour Cellar Pinot Noir, Scotto Family Wines
  • Graham´s 2009 LBV, W.&J. Graham´s & Co. 

520 kr.

Vinpakke 2

  • Nv, Champagne, Deutz Brut Classic
  • 2016, Leon Beyer, Riesling, Alsace
  • 2013, Foxglove Chardonnay, Varner Wines
  • 2012, Barolo, Riva Leone
  • 2013, Banyuls Rouge, Gerard Bertrand

1.080 kr.

Vinpakkerne sælges som hele flasker – dvs. at en vinpakke kan dække et selskab på op til 4 personer.

Børnemenu

Snacks
Tivolipopcorn

Forret
Laksemousse med hjertesalat, dild og citron

Hovedret
Kyllingelår med knuste kartofler, grøntsagsstave og urtedip

Dessert
Mørk chokoladebar med praliné, sprøde chokolader, blodappelsin og rød syre

Sødt
Kransekage

195 kr. per person

Bestil menu

nimb_at_home_2_2017_810x610

Vær opmærksom på

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V. i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Bestil menu

Har du spørgsmål?
Ring til os på 88 70 00 00 eller skriv på nimb.at.home@nimb.dk