DA EN

Book værelse

icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12.00 til 16.00

Lørdag & Søndag
fra 13.00 til 16.00

Bestil bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

brasserie_steak_tartare_1220x910

Nimb-klassikere

Vi elsker de franske klassikere, og her kan du lade dig friste af vores favoritter, som er baseret på udvalgte franske råvarer.


Forretter

  • Gillardeau-østers med citron og vinaigrette 1 / 3 / 6 stk. • 35 / 90 / 160,-
  • 15 g Baerii-kaviar med ristet brioche, fintsnittet purløg og cremefraiche 255,-
  • Salade chèvre chaud med Crottin de Chavignol-ost 175,-
  • Let tilberedt laks fra Kvarøy med rygeostcreme, sprødt rugbrød og karse 145,-
  • Charcuteri, fransk paté, dijonsennep og cornichoner 155,-
  • Steak tartare med klassisk garniture, æggeblomme og karse 115,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Fransk perlehøne med variation af svampe, trøffelsauce og brøndkarse 225,-
  • Steak Frites – 300 g rib-eye, salat og sauce bearnaise 355,-
  • ½ stegt hummer med linguine, tomater og kaviar 375,-
  • Vegetar

Desserter

  • Franske oste med kvæde og hjemmebagt knækbrød 115,-
  • Vanilje-crème brûlée på polynesisk vanilje 75,-
  • Klassisk Gâteau Marcel på Valrhonachokolade 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

brasserie_fried_turbot_1220x910

Nimb i sæson

De bedste lokale råvarer har oftest en meget kort sæson, og derfor skal de hyldes, mens de er her. Her finder du de mest aktuelle sæsonråvarer – friske, sprøde og fulde af smag og tilberedt med den største respekt og begejstring.


Forretningsfrokost

  • 2-retters frokost serveret på 45 minutter - Spørg venligst tjeneren om dagens menu 275,-
  • Vegetar

Forretter

  • Grillede kammuslinger med escabeche og urtesalat 135,-
  • Moules marinière à la crème 125,-
  • Hvide asparges med sauce mousseline, fjordrejer og dild 185,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Risotto på perlebyg med nye grønne asparges, friske ærter og lagret parmesan 185,-
  • Stegt pighvar med ærter française og riesling-sauce 285,-
  • Vegetar

Desserter

  • Danske jordbær à la Romanoff med jordbærsorbet 125,-
  • Kompot af danske rabarber med knas, hvid chokolade og nitrogenfrosset koldskål 105,-
  • Vegetar

Bestil bord