DA EN

Book værelse

Nimb, Lan Doky and all that jazz….

Nimb og Niels Lan Doky går sammen om at fejre, hylde, mindes og fortsætte jazzens lange historie i Tivoli, når vi torsdag d. 27. september inviterer indenfor til en aften med Niels Lan Doky Trio feat. Tobias Dall på bas og Niclas Bardeleben på trommer.
Trioen spiller et program af elegant, virtuos og medrivende jazz af højeste internationale klasse med den klassiske instrumentation med piano, kontrabas og trommer.
Denne konstellation kendes fra jazzhistoriens største klaverikoner, som Oscar Peterson, Erroll Garner, Bill Evans, Ahmad Jamal, Keith Jarrett m.fl.

Anekdoter fra Tivolis lange jazzhistorie

Mellem numrene fortæller Niels Lan Doky anekdoter fra Tivolis lange og spændende jazzhistorie, hvor store jazznavne som fx Sarah Vaughan og Oscar Peterson gennem tiden har givet koncert -  og giver samtidig et behind-the-scenes indblik i jazzelitens private sfære.

Aftenens program

Aftenen starter med en lækker efterårsret og to glas vin i det rustikke Nimb Vinotek, inden vi fortsætter ovenpå til koncerten i den gamle balsal, der i dag danner rammerne om smukke Nimb Bar.

595 kr.
doky_810x610

Godt at vide

Dato: Torsdag d. 27. september kl. 19
Menu: Braiserede kalvekæber, knuste kartofler, efterårsgrønt og granulata
Pris: 595 kr. inkl. koncertbillet, mad og vin

Book plads