Gemyse – havens grønt året rundt

”Gemyse – havens grønt året rundt” er 240 sider spækket med smukke billeder og 70 velsmagende opskrifter fra Nimbs grønne åndehul ”Gemyse”. Restauranten ligger som en lille, rolig oase midt i Tivolis forlystelsesunivers, og bag opskrifterne står gastronomisk chef, Mette Dahlgaard, hvis hjerte særligt banker for grøntsagernes mangfoldighed.

Hvor fornuft og følelse mødes
Mette beskriver selv Gemyse som stedet, hvor fornuft og følelse mødes. Hendes mission er at lade råvarerne tale deres eget sprog og at servere dem så naturligt som muligt. Med fokus på økologi, et godt øje til variation i smag og tekstur og udgangspunkt i sæsonernes vekslen.
Bogen følger årets gang i flora og fauna. Selvom bogen fokuserer på det grønne, indgår fisk og kød også i opskrifterne. Dertil kommer et kapitel om det søde.
"God mad kræver lyst, lidt tid og nysgerrighed. Find dit indre legebarn. Det er tilladt at snyde og springe over, hvor gærdet er lavest. Men lad råvarerne være det, de er, og se godt ud imens”,
er Mettes bedste råd til dig, inden du giver dig i kast med hendes opskrifter.

Køb kogebogen her
Gemyse – havens grønt året rundt
kan købes på Gemyse, i butikken Little Tivoli, der ligger inde i Haven og på webshoppen her: www.littletivoli.dk

Kogebogen koster 299,95 kr.

gemyse_kogebog_1220x910
  • Blomster-og-tomat_770x514
  • Gemyse-opskrift-1_770x514
  • Kogebog_Gemyse_forsidefoto_770x514
  • Koldskaal_770x514
  • Portraet-af-mette_kogebog_2_770x514
  • rabarber_770x514