Blomsterworkshop - kom med til et blomstrende juleeventyr lige midt i Tivoli

Midt i Tivolis smukke julehave ligger Gemyses drivhus – og det er her den anerkendte, London-baserede blomsterkunstner Jens Jakobsen afholder sin første workshop i Danmark, hvor du kan lære at lave ”Reden”, der er en af Jens’ signaturkreationer.

Jens’ filosofi er ”The Circle of Life” og bæredygtighed. Det er derfor helt i tråd med hans filosofi, at der på workshoppen bl.a. skal bruges nedfaldsgrene, tørrede blade, frugter og blomster fra Gemyses køkkenhave og Tivoli.

Eksklusivt event i kreativitetens tegn 
Glæd dig allerede nu til et eksklusivt event i kreativitetens tegn i Gemyses inspirerende omgivelser. Vi tænder op i den hyggelige brændeovn i drivhuset og sørger naturligvis for lidt varmt at drikke undervejs, en god frokost og lidt sødt til eftermiddagskaffen.

Med dig hjem fra eventet får du din egen smukke jule-rede og en masse fifs til at fortsætte den kreative proces derhjemme.  

Hvor: Gemyse – indgang via Nimb Hotel, Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: 24. november kl. 10 til 15
Pris: 900 kr. – inkluderet i prisen er 5 timers workshop, indgang til Tivoli, frokost, drikkevarer og materialer til din egen jule-rede

Vær opmærksom på, at der kun sættes 20 billetter til salg til dette eksklusive event.  

Om Jens Jakobsen
Jens har 25 års erfaring som florist og blomsterkunstner – de seneste 16 år har han tilbragt i udlandet, primært London, hvor han bl.a. har lavet blomsterkunst til det engelske aristokrati og udenlandske royale familier. Hans positive personlighed og boblende humør gør Jens til en formidabel formidler, som du nu har mulighed for at opleve på første hånd.

Køb billet - Udsolgt

Blomsterbinding_1220x910