Fru_Nimb_Laks_1220x910

MENU

SMØRREBRØD

  • Fru Nimbs æblesild med peberrod og æble 95,-
  • Stegt sild i lage med stikkelsbær og ristede hasselnødder 95,-
  • Smørstegt rødspættefilet fra Strandby med remoulade og citron 125,-
  • Smørstegt rødspættefilet fra Strandby med cremet hummersalat og citron 165,-
  • Kartoffelmad med koldrøget laks fra Samsø, estragonmayonnaise og kartoffelchips 125,-
  • Klassisk tatar med behørig garniture 125,-
  • Hønsesalat med svampe og tørsaltet bacon 125,-
  • Æg og håndpillede rejer med citronmayonnaise og fedtegrever 125,-
  • Lune fiskefrikadeller med estragonmayonnaise, kartoffel og syltet rødløg 125,-
  • Roastbeef med remoulade, syltet agurk, peberrod og ristede løg 125,-
  • Dagens smørrebrød, spørg din tjener
  • Vegetar

Bestil bord

FRU NIMB ANBEFALER

DEN GODE PLATTE

Fru Nimbs æblesild med peberrod
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Klassisk tatar med behørig garniture
Morbier med sødt og salt

Pris per person 245 kr.

Bestil bord

Fru_Nimb_Aften_1220x910

MENU

SNACKS

  • Marinerede oliven 45,-
  • Brioche med Comté-ost, svampe og trøffel 75,-
  • Kroketter af ost og urtekogt skinke 75,-
  • Saltede og røgede mandler 45,-
  • Vegetar

LUNE FROKOSTRETTER KL. 12 TIL 16

  • Glaseret svinebryst med æblekompot, peberrod og sprøde svær 145,-
  • Pariserbøf à la Fru Nimb 145,-
  • Pocheret æg med urtekogt skinke, Comté-ost og brioche 145,-
  • Rørt tatar af okse med pommes frites og sennepsmayonnaise 155,-
  • Brioche med cremet hummersalat, sprøde kartoffelchips og urter 175,-
  • Vegetar

FORRETTER KL. 17 TIL 22

  • Klassisk løgsuppe med gratineret brød 95,-
  • Tartelet med frikassé af unghane, svampe og knoldselleri 95,-
  • Tatar med svampe i variation og syltede løg 95,-
  • Kartoffelvaffel med jomfruhummer og estragonmayonnaise 120,-
  • Vegetar

HOVEDRETTER KL. 17 TIL 22

  • Landkylling à la ”coq au vin” med svampe, confiterede løg og pommes rissolées 225,-
  • Rødtunge med ratatouille, cremet hummersauce og spæde urter 225,-
  • Mørbrad af dansk okse med brioche, kantareller, ribs og frugtig sauce 275,-
  • Vegetar

OST & DESSERT

  • Udvalg af franske oste med sødt og salt 1 stk. 65,- / 3 stk. 165,-
  • Gammelost med fedt, løg, sky og rom 95,-
  • Syltede kirsebær og mousse med vanilje og sprød tuile 95,-
  • Sprød butterdej med karamelliseret æblekompot og æblesorbet 95,-
  • Vegetar
  • Sammensæt 3 retter (forret, hovedret og ost eller dessert) 375,-
  • Tillæg for forret med hummer +25 kr. • Tillæg for hovedret med mørbrad +50 kr.
  • Vegetar

Bestil bord

  • 4H0A8857
  • 2021_06_15_Fru_Nimb_60
  • 4H0A8849
  • 2021_06_15_Fru_Nimb_62
  • 2021_06_15_Fru_Nimb_54
  • 4H0A8784
  • 2021_06_15_Fru_Nimb_65
  • Fru_Nimb_31_770x514
  • 2021_06_15_Fru_Nimb_01