April

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Asparges-veloutésuppe med råmarinerede grønne asparges og stegte, røde gambasrejer
  • Braiseret og glaseret lammeculotte, stegt kål og sauce med fermenteret ramsløg
  • Fru Nimbs rabarbertrifli med makroner, chantillycreme og lakridstuile

26/4 Page Four + Mekdes
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu1_900x910px

Maj

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Hvide asparges med Rømørejer, sauce choron og krydderurtesalat
  • Unghanebryst suprême à la Coq au Riesling med ventrèche-lardon og forårsgrønt
  • Fru Nimbs rabarbertrifli med makroner, chantillycreme og lakridstuile

3/5 Zar Paulo + August Høyen
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

10/5 Gobs + Thor Farlov
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

17/5 Thomas Dybdahl + Beharie
PRIS: 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

24/5 Pil + Barselona
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

31/5 KrebsFalch
PRIS: 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe..

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu3_900x910px

Juni

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Tartelet med asparges og skaldyrsfrikassé toppet med krydderurtesalat
  • Steak af oksefilet med forårsgrønt og morkler samt sauce med rosa peber
  • Lakrids panna cotta med marinerede jordbær og chokoladeknas

7/6 Mads Langer
PRIS:
 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

14/6 Hans Philip
PRIS:
 1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

21/6 Rasmus Seebach
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

28/6 Take That (Fuldt booket)
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu2_900x910px

Juli

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Letrøgede kammuslinger med grillede ærter, citronpuré, rygeostcreme og kold agurkevinaigrette
  • Poulard-bryst suprême med sauté af majs og kantareller, trøffelsauce samt friskrevet sommertrøffel
  • Grand Marnier-marinerede jordbær med vaniljeiscreme og rarbarberconsommé

5/7 Carpark North
PRIS:
 1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

12/7 Chaka Khan
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

19/7 Folkeklubben
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

26/7 Tina Dickow
PRIS: 
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu1_900x910px

August

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Fru Nimbs rejecocktail med bagte tomater, basilikum og mild, rød karrycreme
  • Braiseret kalvespidsbryst med sommergrønt, mild hvidløgscreme og sauce med aiser og grov sennep
  • Fru Nimbs rødgrød med jordbæris og skum af hvid chokolade

2/8 Medina
PRIS: 
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

9/8 Diana Ross (Fuldt booket)
PRIS: 
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

16/8 Chris Isaak
PRIS: 
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

23/8 Alex Vargas
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

30/8 Tim Christensen
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu3_900x910px

September

MENU

  • Røgede mandler, linsechips med Karl Johan-svampe og trøffelemulsion samt grillede, marinerede oliven
  • Krebsehalesalat med crudité af radiser, dildemulsion, citronpuré og sprøde flager af rispapir
  • Short rib glaseret med BBQ-sauce og fermenterede friske korianderfrø, brændt broccoli, syltede shiitakesvampe og sauce med tyttebær
  • Marineret melon og friske hindbær med kokosiscreme og hvid chokolade

6/9 Ida Laurberg + Danser Med Piger
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

13/9 Faustix + Kato
PRIS:
1.200 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin og salte snacks, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe. 

20/9 Saveus
PRIS:
1.500 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas mousserende vin, salte snacks og delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockFruNimb_Menu2_900x910px