Cakenhagens Kagebord

Glæd dig til en eftermiddag fuld af kageforkælelse! Som det første bliver du budt på et glas Sparkling Tea med et udvalg af konditoriets petits fours.
Herefter kan du fornøje dig med lige så mange flødeskumskager, skærekager, tærter, moussekager og småkager som du lyster.

Hertil serverer vi friskbrygget kaffe, te og varm chokolade.

Pris: 375 kr. per person – vær opmærksom på, at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.
Børn under 8 år 175 kr. per person.
Kagebordet er gratis for børn under 3 år.

Tidspunkt: Kl. 13.00 - 15.00 & 16.00 - 18.00
Datoer:
22/5 (udsolgt), 23/5 (udsolgt)

Cakenhagen ligger midt i smukke Tivoli, så når Haven er åben, skal du betale entré for at besøge Cakenhagen. Når Haven er lukket, er der indgang via Nimb Hotel.

Vi afholder kagebord, men vi passer på både gæster og ansatte

For at imødekomme myndighedernes retningslinjer ift. de kvadratmeter, der skal være til rådighed per gæst, har vi sat antallet af billetter ned til vores kagebord. Da mængden af kage følger antallet af gæster, vil der derfor også være en mindre mængde kage på bordet. Mængden af kage per gæst er naturligvis den samme som altid til Cakenhagens kagebord.

Vi har valgt at servere en række petits fours ved gæsternes borde til at starte med. Herefter bliver bordene enkeltvis inviteret op til kagebordet, så vi undgår unødig trængsel.

Håndsprit og andre forholdsregler
Der står både håndsprit på kagebordet og på de individuelle borde. Vi sørger ligeledes for hyppig udskiftning af kagetænger o. lign, ligesom vores personale bærer maske eller visir.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en eftermiddag fuld af kageforkælelse!

Reserver bord

Kagebord_1220x910
  • 2020_01_25_Kagebord_01
  • 2020_01_25_Kagebord_29
  • 2020_01_25_Kagebord_43