Nimb Brasseries store fiske- og skaldyrsfad
Gå ombord i Nimb Brasseries store fiske- og skaldyrsfad, og glæd dig til alt det bedste, havet har at byde på.
Indholdet varierer med sæsonen, men serveringen kunne for eksempel se sådan ud:
- Små blinis med pisket cremefraiche, ørredrogn og kaviar
- ½ hummer med grillet citron
- Hummerbisque med grillet kammusling og smørdampet porre
- Hvidvinsdampede muslinger i sæson
- 150 g pil-selv-rejer
- 3 østers med skalotteløgsvinaigrette
- 250 g danske jomfruhummere
- Store, kogte krabbekløer
- Tatar af vores hjemmerøgede, islandske laks
- Ceviche af sæsonens hvide fisk med yuzu
- Finurlige indslag fra køkkenet efter sæson
- Friskbagt brød fra Nimbs eget bageri
Inkluderet i prisen er også 1 glas champagne fra Ruinart.
1.500 kr. per person
Reservér bord
Det praktiske
Vær opmærksom på, at der er en minimumsbestilling på 2 personer. Fadet kan reserveres fra kl. 17 og skal bestilles senest kl. 16 dagen før – dog skal bestilling til søndag ske senest fredag kl. 16.