icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant ser vi det som vores ansvar at lave og servere mad med omtanke. Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på hele Nimb. Brød fra vores eget bageri, æg og samtlige mejeriprodukter er økologiske i hele huset, og vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter til menuen. Et godt eksempel er vores laks, som kommer fra Kvarøy Fiskeopdræt i Norge, et af verdens mest bæredygtige af slagsen. Her anvendes ingen pesticider, medicin eller GMO-foder, og sådan et produkt er vi stolte af at kunne servere i Nimb Brasserie. Den vedvarende energi på Nimb leveres af vindmøllerne ved Avedøre Holme.

Julemenu

Nimb Brasserie byder på en udsøgt 4-retters julemenu fuld af velsmag. Nyd den med udsigt til et smukt julepyntet Tivoli.

 

Varmrøget laks med peberrodscreme, sprødt rugbrød, fennikel og dild

Terrine af and med æble-sveskechutney og bitre salater

Sprængt, rødvinsbraiseret svinekam, sprøde fedtegrever, kål og sauce med varme krydderier

Risalamande med kandiserede nødder og kirsebærsauce

Sødt til kaffen

Champagne til velkomst, vinmenu og kaffe

Pris: 1250 kr. per person

Vær opmærksom på, at menuen skal bestilles af hele bordet

Book bord

NimbBarJul_1220x910
brasserie_steak-frites_1220x910

Nimb-klassikere

Vi elsker de franske klassikere, og her kan du lade dig friste af vores favoritter, som er baseret på udvalgte franske råvarer.


Snacks

  • Perle Blanche-østers med citron og vinaigrette 1 / 3 / 6 stk. • 35 / 90 / 160,-
  • 15 g Baerii-kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 325,-
  • Mangalica-skinke med salsa romesco, umodne ferskner og grillet brød 115,-
  • Spanske boquerones (ansjoser) med grillet brød og brændt citron 100,-
  • Grillet chorizo fresco (pølse) med Karl Johan-mayonnaise 110,-
  • Confiterede vagtellår med trøffelmayonnaise 115,-
  • Sæsonens paté med sylt og ristet brioche 95,-
  • Anderilette med syltede løg og grillet brød 95,-
  • Rosette de Lyon (pølse) 85,-
  • Vegetar

Forretter

  • Moules marinières à la crème med urter 125,-
  • Hjemmerøget laks fra Island med rygeostcreme, sprødt rugbrød og karse 135,-
  • Svampeconsommé med vagtelæg, estragon og trøffel 135,-
  • Tatar på klassisk maner med aggeblomme og karse 125,-
  • Charcuteribræt med cornichons, syltede løg og dijonsennep 160,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Perlehønebryst à la coq au vin, aromatiske urter, ventreche, champignon og løg 225,-
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt og sauce bordelaise med røget marv 375,-
  • Steak frites af modnet rib-eye med salat og sauce bearnaise 335,-
  • Linguine med hummerbrud, blæksprutte, simretomater, hummersauce og Baerii-kaviar 395,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Sæsonens kartoffel – spørg venligst tjeneren 55,-
  • Pommes frites 45,-
  • Revet trøffel 100,-
  • Blandet salat med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 75,-
  • Vegetar

Oste

  • Modnet Comté med kvædekompot og knækbrød 85,-
  • Gratineret Fourme d’Ambert med syltede nødder 95,-
  • Brie de Meaux med revet trøffel 125,-
  • Alle 3 franske oste med behørig garniture og knækbrød 195,-
  • Vegetar

Desserter

  • Vanilje-crème brûlée på polynesisk vanilje 95,-
  • Klassisk Gâteau Marcel på Valrhonachokolade med macaron og sorbet 105,-
  • Vegetar

Bestil bord

brasserie_strawberries_sorbet_1220x910

Nimb i sæson

De bedste lokale råvarer har oftest en meget kort sæson, og derfor skal de hyldes, mens de er her. Her finder du de mest aktuelle sæsonråvarer – friske, sprøde og fulde af smag og tilberedt med den største respekt og begejstring.


Forretter

  • Saltet kammusling med jordskokker, æble, Baerii-kaviar og kold hasselnøddemælk 145,-
  • Vol-au-vent med stegte brisler og svampe à la crème serveret med krydderurtesalat 195,-
  • Hjemmerøget islandsk laks med peberrod, fennikel og dild samt rugflager 135,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Gnocchi med trompethatte, spinat, favabønner og parmesanskum 195,-
  • Havtaskehale stegt på ben med kejserhatte, umodne ferskner og Karl Johan-hollandaise 315,-
  • Langtidstilberedt lammeculotte, grov ratatouille, syltede ramsløg og tomat-olivensauce 275,-
  • Oksemørbrad på crouton med krebinet af oksehale og spinat samt to forskellige slags trøffel 495,-
  • Vegetar

Desserter

  • Rødgrød af hengemte bær tilsmagt med rosé – serveres med nitrogen-frosset koldskål 110,-
  • Lun æbletærte med brændt marengs, vaniljeiscreme og sprøde æbler 125,-
  • Vegetar

Bestil bord

  • NimbBrasseri_Slide2_770x514
  • NimbBrasseri_Slide3_770x514
  • NimbBrasseri_Slide4_770x514
  • NimbBrasseri_Slide5_770x514
  • NimbBrasseri_Slide7_770x514
  • NimbBrasseri_Slide1_770x514
  • NimbBrasseri_Slide6_770x514
  • NimbBrasseri_Slide8_770x514