icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 til 22.00

Bestil bord

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant ser vi det som vores ansvar at lave og servere mad med omtanke. Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på hele Nimb. Brød fra vores eget bageri, æg og samtlige mejeriprodukter er økologiske i hele huset, og vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter til menuen. Et godt eksempel er vores laks, som kommer fra Kvarøy Fiskeopdræt i Norge, et af verdens mest bæredygtige af slagsen. Her anvendes ingen pesticider, medicin eller GMO-foder, og sådan et produkt er vi stolte af at kunne servere i Nimb Brasserie. Den vedvarende energi på Nimb leveres af vindmøllerne ved Avedøre Holme.

brasserie_steak-frites_1220x910

Nimb-klassikere

Vi elsker de franske klassikere, og her kan du lade dig friste af vores favoritter, som er baseret på udvalgte franske råvarer.


Forretter

  • Gillardeau-østers med citron og vinaigrette 1 / 3 / 6 stk. • 35 / 90 / 160,-
  • 15 g Baerii-kaviar med ristet brioche, fintsnittet purløg og cremefraiche 255,-
  • Svampeconsommé med estragon og sort trøffel 105,-
  • Let tilberedt laks fra Kvarøy med rygeostcreme, sprødt rugbrød og karse 145,-
  • Charcuteri, fransk paté, dijonsennep og cornichoner 155,-
  • Steak tartare med klassisk garniture, æggeblomme og karse 115,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Fransk perlehøne med piperade, spidskål, luftig trøffelcreme og brøndkarse 225,-
  • Oksemørbrad med sæsonens grønt og sauce bordelaise på røget marv 375,-
  • Steak Frites – 300 g rib-eye med salat og sauce bearnaise 355,-
  • Tournedos Rossini - 200 g oksemørbrad med foie gras, trøffelsauce og briochebrød 495,-
  • ½ stegt hummer med linguine, tomater og kaviar 375,-
  • Vegetar

Desserter

  • Franske oste med kvæde og hjemmebagt knækbrød 115,-
  • Vanilje-crème brûlée på polynesisk vanilje 75,-
  • Klassisk Gâteau Marcel på Valrhonachokolade 95,-
  • Vegetar

Bestil bord

brasserie_strawberries_sorbet_1220x910

Nimb i sæson

De bedste lokale råvarer har oftest en meget kort sæson, og derfor skal de hyldes, mens de er her. Her finder du de mest aktuelle sæsonråvarer – friske, sprøde og fulde af smag og tilberedt med den største respekt og begejstring.


En aften på Nimb

  • Aperitif - 4-retters menu af dagens udvalgte råvarer med komplementerende vinmenu og vand. Kaffe eller te med sødt. 1250,-
  • Vegetar

Forretter

  • Grillede kammuslinger med escabeche og urtesalat 135,-
  • Moules marinière à la crème 125,-
  • Vol-au-vent med frikassé af jomfruhummer, kantareller og letsaltede agurker 195,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Risotto på perlebyg med danske ærter, favabønner og sæsonens svampe 195,-
  • Stegt helleflynder med sauté af majs og kantareller samt sauce blanquette på Riesling 295,-
  • Confiteret og stegt bryst af velfærdsgris à la provençale, syltede ramsløgskapers samt basilikumsauce 235,-
  • Vegetar

Desserter

  • Danske jordbær à la Romanoff med jordbærsorbet 125,-
  • Kompot af danske rabarber med knas, hvid chokolade og nitrogenfrosset koldskål 105,-
  • Vegetar

Bestil bord

  • NimbBrasseri_Slide2_770x514
  • NimbBrasseri_Slide3_770x514
  • NimbBrasseri_Slide4_770x514
  • NimbBrasseri_Slide5_770x514
  • NimbBrasseri_Slide7_770x514
  • NimbBrasseri_Slide1_770x514
  • NimbBrasseri_Slide6_770x514
  • NimbBrasseri_Slide8_770x514