Søndagsmiddag i Nimb Brasserie

Glæd dig til en søndag aften i Nimb Brasserie, hvor køkkenchefen forkæler med alle sine favoritter lavet på sæsonens bedste råvarer.  Menuen består af forret og hovedret, der serveres som ”share food” til deling af hele bordet.  

Menu

25. oktober

  • Terrine af sæsonens fisk med små salater og skilt muslingefløde
  • Helstegt poussin med urter og citron – serveres med bagte og glaserede rodfrugter, kartoffelpuré med trøffelaroma, cæsarsalat og skysauce

Hvornår: 25. oktober kl. 18.00
Pris:
400 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, 2-retters menu, vand og kaffe med sødt

Køb billet

8. november

  • Koldrøget laks med cremet spinat og ørredrogn
  • Côte de Boeuf af dansk højreb trancheret fra køkkenet – serveres med sauterede grønne bønner à la française, grillede løg, bearnaisesauce og pommes frites

Hvornår: 8. november kl. 18.00
Pris:
400 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, 2-retters menu, vand og kaffe med sødt

Køb billet

22. november

  • Cremet fiskesuppe med muslinger, sæsonens fisk og urter
  • Confit de Canard med stegte svampe og pommes sautées – serveres med grøn salat med figner, valnødder og sennepsvinaigrette

Hvornår: 22. november kl. 18.00
Pris:
400 kr. pr. person inkl. velkomstdrink, 2-retters menu, vand og kaffe med sødt

Køb billet

 

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.

2020_09_16_Nimb_Champagne_06

Nimb Brasseries Bouillabaisseaften

Fisken og skaldyrene er danske, men retten er så fransk som noget kan blive! For en enkelt aften kan du føle dig hensat til Marseille og lade Nimb Brasseries køkkenchef forkæle dig med sin version af den sydfranske specialitet. Suppen serveres med behørigt garniture som rouille, kartofler og croutoner.  

Bienvenue & Bon appétit

Hvornår: 28. oktober kl. 18.00
Pris:
400 kr. pr. person

Køb billet

 

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.

2020_09_16_Nimb_Champagne_01

Vildtaften i Nimb Brasserie

Glæd dig til årets vildtaften i Nimb Brasserie!  
Vi starter kl. 17.30 med velkomst & snacks og fortsætter til bords kl. 18. Herefter følger tre udsøgte vildtserveringer inden aftenens søde punktum sættes. Aftenen fuldendes med en perfekt afstemt vinmenu sammensat af H.J. Hansen Vin.

Snacks

  • Vildtpaté med violet sennep
  • Grillet andehjerte
  • Trøffelchips

1. servering

  • Vildtconsommé à la Celestine med trøffel-fasanpandekage og pocheret fasanbryst

2. servering

  • Grillet due med glaserede rødbeder, solbær og sauce på indmad

3. servering

  • Stegt krondyrfilet med ”forloren hare”, årstidens svampe, kartoffelpuré med trøffel og aromatisk vildtsauce med tyttebær, ramsløg og røget marv

4. servering

  • Citrontærte med brændt marengs, hindbær og krystalliseret, hvid chokolade

Hvornår: 5. november kl. 17.30
Pris: 1.250 kr. per person – inkluderet i prisen er velkomst, 4-retters menu, vinmenu, vand, kaffe & sødt

Køb billet

 

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.

2020_09_16_Nimb_Champagne_01

Mortensaften i Nimb Brasserie

Kom til en hyggelig og stemningsfuld mortensaften i Nimb Brasserie med udsigt til Tivolis smukke vinterhave. Der er and på menuen, men på et fransk brasserie serveres den naturligvis med referencer til det franske køkken.    

Menu

  • Koldrøget laks med cremet spinat, kartofler, rogn og dild
  • Confit de canard - à part serveres pommes rissoles, sauterede grønne bønner à la française og rødvinssauce samt grøn salat med figner, valnødder og sennepsvinaigrette  
  • Trifli med æblekompot, chantillycreme og vaniljeis

Hvornår: 10. november kl. 18.00
Pris: 900 kr. pr. person inkl. velkomst, 3-retters menu med tilhørende vine, vand og kaffe med sødt

Køb billet

 

SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.

2020_09_16_Nimb_Champagne_10