DA EN

Book værelse

Nimb Vinotek Summer Edition

Sommer rimer på rosé og kølig champagne på terrassen. Derfor rykker Nimb Vinotek op på terrassen foran baren ved Nimb Brasserie, hvor du fra den 15. juni til den 15. august kan nyde Nimb Vinoteks vinøse herligheder.
Det er naturligvis også muligt at få lidt godt at spise – bl.a. vinotekets snacks og aftenretter fra Nimb Brasserie.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til Nimb Vinotek 'Summer Edition'.

Se vores menu

champagne-udenfor-nimbterrasse

Skattekammer for vinelskere

Nimb Vinotek har i løbet af januar 2016 undergået en større renovering, som har skabt et rum, der i sandhed definerer denne fantastiske vinkælder som et skattekammer for vinelskere.

Med et unikt designet champagnelokale i glas og mere end 1000 forskellige mærker, hvoraf 50 serveres på glas, er Nimb Vinotek en fantastisk vinoplevelse i København, som absolut bør opleves.

På Vinotekets tavler er der løbende tilbud på de bedste vine fra kendte distrikter, og vores dygtige personale står klar til at guide dig rundt i vinens verden med gode råd og forslag.

Vinotek-opening-810x682
Åbningstider

17.00 - 23.00

Tirsdag - lørdag. Køkkenet lukker kl. 22.

Bestil bord

Selskaber

Den imødekommende indretning og de behagelige Wegner-stole gør også Nimb Vinotek til et inspirerende sted at afholde receptioner, selskaber og andre begivenheder.

Læs mere

selskab-33
  • 9U7A4845-gal4
  • 9U7A4871-gal5
  • 9U7A8389-gal3
  • 9U7A8463-gal2
  • Vinotek1-gal1
promo-vinsmagning

Vinsmagning

Nimb Vinotek tilbyder mange unikke og spændende vinsmagninger med forskellige temaer. Vinsmagningen vil foregå som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper etc. gennemgåes. Vi vil føre dig igennem følgende aspekter: vinproduktion, lagring, høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det dejlige færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Læs mere

#NimbCopenhagen