DA EN

Book værelse

Frisk fra hav & have

En terrasse er nær ved jorden, men med kig til himlen. Sådan er Nimb Terrasse, et jordnært køkken med himmelsk højt til loftet: Her hersker køkkenchefens inspiration, der griber øjeblikkets friskeste råvarer fra bed, mark og kutter, og forvandler dem til let og enkel velsmag. 

Når Tivoli holder sæsonlukket fra 26. september til 13. oktober er Nimb Terrasse stadig åben for Kagebord alle lørdage og søndage med indgang gennem Nimb Hotel. Den 13. oktober åbner vi op for frokost og middag igen.

Se menu

terrasse-intro-web-spejl

Fredfyldt oase midt i smukke Tivoli

Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen. Et let og jordnært køkken med sans for den gode smag, klassiske vine og vidende værter.

Køkkenchefen lægger vægt på et ærligt og forfinet køkken, han benytter lokale råvarer, når de er bedst og er ikke bange for at købe ind fra de franske markeder, hvis produktet er bedre.

Nimb Terrasse er desuden anbefalet i Michelin-guiden.

Terrasse_openinghours
Åbningstider

Vi har åbent hver weekend til kagebord - indgang via Nimb Hotel. Vi åbner for frokost og middag igen den 14. oktober.

13.30 - 16.00

Kagebord: lørdag og søndag

Bestil bord

  • NT-gal1
  • NT-gal3
  • NT-gal4
  • NT-gal2
kagebord-promo

Kagebord

Lørdag og søndag fra 13.30 til 15.30

Gå ombord i det overdådige kagebord på Nimb Terrasse. Her finder du alt, hvad en sød tand kan begære: flødekager, lagkager, macarons, konfekt, muffins, petits fours, mousse-kager og meget, meget mere...

Læs mere

Møder og selskaber

Møder og selskaber på Nimb Terrasse er lidt anderledes end andre steder. Her ved gæsterne straks ved invitationen, at der venter noget helt særligt.

Læs mere

Nimb-Terrasse-eventpromo-smal