DA EN

Book værelse

Frisk fra hav & have

En terrasse er nær ved jorden, men med kig til himlen. Sådan er Nimb Terrasse, et jordnært køkken med himmelsk højt til loftet: Her hersker køkkenchefens inspiration, der griber øjeblikkets friskeste råvarer fra bed, mark og kutter, og forvandler dem til let og enkel velsmag. 

Se menu

terrasse-intro-web-spejl

Fredfyldt oase midt i smukke Tivoli

I januar, februar og marts er Nimbs overdådige kagebord flyttet til Fru Nimb. Du kan reservere bor her

Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen. Et let og jordnært køkken med sans for den gode smag, klassiske vine og vidende værter.

Køkkenchefen lægger vægt på et ærligt og forfinet køkken, han benytter lokale råvarer, når de er bedst og er ikke bange for at købe ind fra de franske markeder, hvis produktet er bedre.

Nimb Terrasse er desuden anbefalet i Michelin-guiden.

Vær opmærksom på, at når Tivoli er åben, skal du betale entré, når du skal besøge Nimb Terrasse. Når Tivoli er lukket, er der indgang til restauranten via Nimb Hotel.

Terrasse_openinghours
Åbningstider

Nimb Terrasse holder vinterlukket - vi glæder os til at byde jer velkommen igen 6. april.

Nimbs overdådige kagebord er flyttet til Fru Nimb i januar, februar og marts.

  • NT-gal1
  • NT-gal3
  • NT-gal4
  • NT-gal2
kagebord-promo

Kagebord

Lørdag og søndag fra 13.30 til 15.30

Gå ombord i det overdådige kagebord på Nimb Terrasse. Her finder du alt, hvad en sød tand kan begære: flødekager, lagkager, macarons, konfekt, muffins, petits fours, mousse-kager og meget, meget mere...

Læs mere

Møder og selskaber

Møder og selskaber på Nimb Terrasse er lidt anderledes end andre steder. Her ved gæsterne straks ved invitationen, at der venter noget helt særligt.

Læs mere

Nimb-Terrasse-eventpromo-smal