DA EN

Book værelse

Vinsmagninger

Vær opmærksom på: En vinsmagning kan senest begynde kl. 21.   

Den SU-venlige

Smagning med SU-venlige priser. Ved denne smagning tager vi fat i diverse vintyper, røde som hvide, hvor man får god kvalitet for en billig penge.

3 vine 145 kr. pr. person

5 vine - 195 kr. pr. person

Intet minimum antal

Ad-Hoc smagning

Smag et udpluk af Vinotekets vine udvalgt af dagens vintjener efter stemning, vind og vejr og få en røverhistorie med om hvad der hældes i glasset.

5 vine - 325 kr. pr. person

Intet minimum antal

Frankrig rundt

Et bredt udvalg af forskellige vine fra de bedst kendte franske vindistrikter; Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Loire og Rhône.

3 vine - 345 kr. pr. person

5 vine - 450 kr. pr. person

Minimum seks gæster

Italien rundt

En smagning som gennemgår de klassiske italienske vine, fra støvlens hæl til skinneben og lår, hvor man får en idé om, hvorfor den italienske vin er danskens klare favorit.

3 vine - 365 kr. pr. person

5 vine - 495 kr. pr. person

Minimum seks gæster

Bubbles!

En smagning af diverse mousserende vine. Selvom champagne selvfølgelig ligger i hovedsædet denne smagning, vil der også blive budt på bobler fra andre dele af verden.

3 mousserende vine - 395 kr. pr. person

5 mousserende vine - 495 kr. pr. person

Intet minimum antal

Bourgogne

Ved denne smagning kommer man igennem forskellige hvide og røde fra det fantastisk komplekse Bourgogne-område. Lær hvad 'terroir' er for en størrelse, og hvorfor dette gør Bourgogne-vinene til vineksperternes absolutte favoritter.

5 vine - 495 kr. pr. person

Minimum seks gæster


Bordeaux

Ved denne smagning går vi fra højre til venstre bred af Gironde floden og får en idé om, hvorfor vinene fra Bordeaux er de mest kostbare verden over.

5 vine - 495 kr. pr. person.

Minimum seks gæster

5 Countries 

’Jorden rundt på 80 minutter’. I denne smagning tager vi en tur rundt i verden og besøger fem forskellige, tilfældigt udvalgte vinlande fra den nye såvel som den gamle verden.

395 kr. 

Intet minimum antal

Europa Rundt

Europa er også kendt som den gamle eller klassiske verden i vinsprog og må siges at være rygraden bag hele verdens vinproduktion. I denne smagning tager vi en tur omkring 5 forskellige klassiske europæiske vinlande, for at opdage hvorfor Europa har været så stilsættende for alt verdens vin.

450 kr. 

Intet minimum antal

Oversøisk 

Selvom den ’nye verden’ vinmæssigt ikke er helt så ny længere, er udviklingen i de oversøiske vinlande ikke færdig endnu, og hver ny årgang bærer præg af en større forståelse for vindyrkning, terroir og kompleksitet. I denne smagning smager vi på en udvalgt selektion af nogle af de mest progressive oversøiske vinhuse.

465 kr. 

Intet minimum antal

Premier Cru Smagning 

Vinsmagning for feinschmeckere. Denne smagning har ikke noget specielt tema, men sommelieren finder spændende flasker frem fra Nimbs skattekammer. Forvent prestigefyldte marker og appellationer.

695 kr. 

Minimum 6 gæster. Denne skal forudbestilles minimum 3 dage i forvejen

Grand Cru Smagning  

Den ultimative tur gennem Nimbs kælder. Grand Cru smagningen byder på store vine fra nær og fjern, gamle årgange og sjældne vine alle fra Nimbs imponerende skattekammer.

995 kr.

Minimum 6 gæster. Denne skal forudbestilles minimum 3 dage i forvejen


Alle vinsmagninger skal forudbestilles. Skriv venligst i kommentarfeltet hvilken vinsmagning du ønsker, når du bestiller bord.

Minimum 6 gæster. Denne skal forudbestilles minimum 3 dage i forvejen.

Bestil bord

vinsmagning-side-lille

Kommenteret smagning

Vinsmagningen vil foregå som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper etc. gennemgåes. Vi vil føre dig igennem følgende aspekter: vinproduktion, lagring, høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det dejlige færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Alle vinsmagninger skal forudbestilles. Skriv venligst i kommentarfeltet hvilken vinsmagning du ønsker, når du bestiller bord.

Bestil bord