DA EN

Book værelse

Uforglemmelige og eventyrlige events

Nimb Events skaber rammen om forretningsmødet, brylluppet og receptionen – når det ikke må være ordinært. Kom her med dit arrangement, hvis du har kærlighed til det smukke, til detaljen, til smagen og til dine gæster.

Se vores lokaler

smukkerammer
  • galleri-events-1
  • galleri-evetns-3
  • galleri-events-7
  • galleri-events-6
  • galleri-events-5
  • galleri-events-8
  • galleri-event-2
  • galleri-events-4

Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs smukke rammer.

Se menuerne her

events-intro

Hvor drømme bliver til virkelighed

Hvad kan være mere romantisk end et bryllup på Nimb – et maurisk eventyrslot med klassisk elegance og udsigt til Tivolis grønne haver og blomsterhav. På Nimb bliver den store dag en oplevelse for livet – uanset om du har familien på gæstebud eller er på romantisk bryllupsrejse. 

Lad dig inspirere af vores bryllupsdesignere og mesterkokke, der med kreativ fantasi og sans for detaljer gør den store drøm til virkelighed.

Kontakt os så vi sammen kan sætte rammen for jeres store dag.

Kontakt os

bryllup-1220

Hvor man mødes, så det huskes

Hvad kunne være mere inspirerende end at byde forretningsforbindelser og kollegaer velkommen i eventyrlige omgivelser, hvor der kræses om hver en detalje? Møder, produktlanceringer, events – vi har plads og idéer til det meste.

Se vores mødepakker

moede-nimbevents

Betingelser

Download vores forretningsbetingelser i forbindelse med arrangementer og selskaber. Har du spørgsmål til Tivolis betingelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3375 0247 eller sende en mail til event@nimb.dk.

Se betingelser

#NimbCopenhagen