DA EN

Book værelse

Gemyse julemenuer

Julemenu (frokost)

Første servering

Karrysild lavet med Gemyses egen karryblanding og smilende æg
Sild marineret i rødbedesaft og varme krydderier
Serveres med eget rugbrød og krydderfedt

Anden servering

Grønlangkål
Grillet julesalat
Bitre vintersalater med mormordressing
Sprød rødkål og granatæble
Stegt andebryst med appelsin og stjerneanis
Julemedister af gris fra Knuthenlund

Tredje servering

Ris-panna cotta med spanske mandler og solbær

395 kr. per person

Det tages forbehold for menuændringer afhængig af Aarstidernes varesortiment

Bordreservation

Ønsker I at reservere bord? Send os da venligst en mail på gemyse@nimb.dk 

risalamande_810x610

Vær opmærksom på

Menuerne er for selskaber over 12 personer.
 
Menuerne kan bestilles fra den 18. november til den 26. december, 2017 (juleaften undtaget).

Ønsker I at bestille? Skriv til gemyse@nimb.dk