DA EN

Book værelse

icon-frunimb-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17.00 - 22.00

Bestil bord

Middag

På smørrebrødssedlen har du et stort udvalg af forskellige indbydende stykker smørrebrød at vælge imellem, og vi har gjort os umage for, at der skal være noget for enhver smag – både klassiske og de mere eksperimenterende. 

Du kan også få klassiske aftenretter som hakkebøf, flæskesteg og helstegt rødspætte.

Hverdagsretter

Fra søndag til onsdag serverer Fru Nimb en god, dansk ret for 150 kr. / 75 kr. for børn. Velbekomme!

Søndag
Boller i karry med ris, grøn salat og æblechutney

Mandag
Krebinetter med stuvet grønt og kogte kartofler

Tirsdag
Stegt flæsk med persillesovs og kogte kartofler

Onsdag
”Mormorkylling” med skysovs, agurkesalat og ovnstegte kartofler  


Fru-Nimb-820x610
FruNimb_frokost2

Smørrebrød

Sild

  • Anretning med dagens 3 slags sild 145,-
  • Marineret sild med pisket karrycreme, økologisk æg, rødløg, kapers og dild 85,-
  • Peberrodssild med peberrodsmayonnaise, salatløg, syltede rødbeder og kørvel 95,-
  • Vegetar

Fisk og skalddyr

  • Håndpillede grønlandske rejer med citronmayonnaise, dild og rød skovsyre 130,-
  • Smilende økologiske æg fra Hedegaard med håndpillede grønlandske rejer, citronmayonnaise, sprød rug og karse 115,-
  • Vegetar

Kød

  • Hønsesalat med æbler, selleri og sprødt kyllingeskind 115,-
  • Roastbeef af okseculotte med rodfrugtremoulade, friskhøvlet peberrod og ristede løg 115,-
  • Klassisk tatar med pickles, kapers, skalotteløg, friskhøvlet peberrod og æggeblomme 120,-
  • Rørt tatar med rødbede, grov dijonsennep, løg, rå æggeblomme og rabarberkompot serveret med fritter og sennepsmayonnaise 155,-
  • Vegetar

Lunt

  • Smørstegt rødspættefilet med rodfrugtremoulade, citron og urtesalat 135,-
  • Kæmpetartelet med høns i asparges, brøndkarse og sprødt kyllingeskind 145,-
  • Vegetar

Bestil bord

Aften-mad-1220x910

Á la carte

Forretter

  • Koldrøget laks fra Island, grønne asparges, æggecreme og agurk 95,-
  • Gravad okse, syltet knoldselleri, rug og persille 85,-
  • Rimmet torsk, stenbidderrogn, sennep og syltet løg 95,-
  • Aspargessuppe – asparges, karse og boghvede 85,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Kalvefrikassé, spidskål, kartofler og grønne asparges 175,-
  • Helstegt rødspætte, mormorsalat, nye ærter og stuvede kartofler 215,-
  • Stegt kalvekotelet, bløde løg, rabarber og kalvesky 225,-
  • Confiteret knoldselleri, grønne asparges, nye ærter og mormorsalat 165,-
  • Vegetar

Desserter

  • Citronfromage, rabarber og hvid chokolade 85,-
  • Trifli på sidste års solbær, økologisk fløde, mandler og vanilje 85,-
  • Clafoutis - jordbær, cremefraiche 48% og havre 90,-
  • 3 oste med sødt og salt 115,-
  • Vegetar

Bestil bord