DA EN

Book værelse

Fru Nimbs julemenuer

Julemenu (frokost)

Første servering

Marineret sild, cremet karry, æble og æg
Gravad laks, syltede gule beder og rævesovs

Anden servering

Rødspættefilet, remoulade og citron
Nakkekam, sprød svær, syltet agurk og rødkål

Tredje servering

Risalamande, vanilje og kirsebær

365 kr. per person

 

Tilkøb

Marskbrie, svesker i portvin og hjemmelavet knækbrød

65 kr.

 

Julemenu (aften)

Røget laks og rogn gule beder, græskarkerner og grønkål
Flæskesteg med sprød svær, rødkål, æbler og valnødder - serveres med kartofler
Klassisk risalamande

425 kr. per person

 

Bordreservation

Ønsker I at reservere bord? Send os da venligst en mail på restaurantbooking@nimb.dk 

risalamande_810x610

Vær opmærksom på

Menuerne er for selskaber over 12 personer.
 
Menuerne kan bestilles fra den 18. november til den 26. december, 2017 (juleaften undtaget).

Ønsker I at bestille? Skriv til restaurantbooking@nimb.dk

Klassisk julemad som Fru Nimb ville have serveret den...

Fru Nimbs juleplatte

Marineret sild, cremet karry, æble og æg

Æg, håndpillede rejer og citronmayonnaise

Rødspættefilet, remoulade og citron

Fru Nimbs lune frikadeller, syltet agurk og rødkål

245 kr.

Juleplatten skal bestilles af hele bordet og kan fås fra 18. november til 26. december

Bestil bord

snapsogoel_900x610

Drik snaps til

Få tjenerens bud på hvilke snapse, der passer bedst til julen.