DA EN

Book værelse

Fredagsmenu


Fredag aften tilbyder Fru Nimb et reduceret aftenkort, der kan ses nedenfor. Ved udvalgte Fredagsrock-koncerter er det muligt at købe en særlig Fredagsrock-menu med siddepladser på Fru Nimbs terrasse. 

2 retter 335 kr.

3 retter 395 kr. 

 

Forretter

Rodes koldrøgede laks med æggecreme, sidste års syltede stikkelsbær og sprødt rug

Håndpillede rejer, skaldyrsmayonnaise, grønne asparges og portulak

Rørt tatar med rødbede, sennep og æggeblomme

Hovedretter

Svineskank med Gold Tower IPA, knust kartoffel, fennikel og grøn olie

Stegt sandart med gulerodspure, nye spæde grøntsager og blåmuslingesauce

Oksemørbrad med confiteret kartoffel, nye løg og sauce bordelaise (+ 50 kr.)

Desserter

”Poire Belle Helene” - pocheret pære, parfait og chokolade

Gateau Marcel – chokolade, mere chokolade og henkogte bær (+ 25 kr.)

3 gode oste
FR-onecolumn

Fredagsrock

Få den ultimative musikoplevelse til Fredagsrock fra første parket på terrassen uden for Fru Nimb.

OBS I tilfælde af dårligt vejr, er det ikke muligt at sidde indenfor, men terrassen er delvist overdækket med parasoller.
Entré til Tivoli er nødvendig for at besøge Fru Nimb. Entreen er ikke inkluderet i menuprisen.

Maj

12/5 Johnny Madsen
Køb Fredagsrock-menu her

26/5 Medina
Køb Fredagsrock-menu her

Juni

2/6 Beth Hart
Køb Fredagsrock-menu her

16/6 Zapp Zapp + Danseorkestret
Køb Fredagsrock-menu her

23/6 Gnags
Køb Fredagsrock-menu her

Juli

14/7 Erykah Badu
Køb Fredagsrock-menu her

21/7 Mads Langer
Køb Fredagsrock-menu her

28/7 Rasmus Walter + Noah
Køb Fredagsrock-menu her

August

11/8 Lil Wayne
Køb Fredagsrock-menu her

September

8/9 TV-2
Køb Fredagsrock-menu her

15/9 The Savage Rose & Tivoli Copenhagen Phil
Køb Fredagsrock-menu her

fredagsrock_810x610

Fredagsrock-menu

Snacks & velkomstbobler, 5 serveringer, vinmenu og kaffe

1.200,-


Menu

Rørt stenbiderrogn og kyllingeskind, chips med dip

Håndpillede rejer med grønne asparges, skaldyrsmayonnaise og portulak

Pighvar med blomkål, blåbær og malt

Oksemørbrad med confiteret kartoffel, nye løg og sauce bordelaise

Brillat Savarin med trøffel, honning og ristede hasselnødder

Gateau Marcel - chokolade, mere chokolade og henkogte bær