DA EN

Kreativt værksted med Edition Poshette

Efter en stor succes i december, omdanner vi igen Nimb Bar til kreativt værksted med designduoen Edition Poshette. Her kan store og små lade kreativiteten få frit spil i et rent slaraffenland af poetisk papirklip, fine maleark og inspirerende krea-projekter, der kan fortsættes derhjemme. Arrangementet koster 100 kr. og alle gæster får en limited edition "mulepose" designet af Edition Poshette med et kreativt forårs-kit. Nimb Bar har skønne kager samt varme og kolde drikkevarer på kortet.

Samtidig med det kreative værksted, lancerer vi ”Nimbs Kreative Kulturpas”, som fremover kan købes med hjem, så endnu flere kreative timer kan nydes sammen.

Pris: 100 kr. inkl. limited edition "mulepose" med kreativt forårskit
Dato:
Søndag den 9. april fra kl. 11 til 14.30
Hvor: Nimb Bar på første sal

Kommende kreative værksteder i Nimb Bar

11. juni
8. oktober
3. december
foraar_910x610

Nimbs Kreative Kulturpas

Kulturpasset er et lille kit til små og store kreative sjæle, der kan underholde under middagen i en af Nimbs restauranter, eller tages med hjem og laves på en regnvejrsdag. Det kommer i den fineste, lille taske, der kan farvelægges og bruges efterfølgende. Nimbs Kreative Kulturpas skifter 4 gange om året, så indholdet passer til årstiderne. Det koster 100 kr. for et kit eller 300 kr. for hele ”turpasset”. Kit og turpas kan købes i alle Nimbs restauranter og i Hotel Nimbs reception.

Stegt Flæsk & Banko

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Tirsdag d. 28. marts slår Fru Nimb dørene op til Stegt Flæsk & Banko med Miss OTB, og vi lover, at der er glitter og stilletter for alle pengene!

Køkkenchefen sørger for en skøn omgang stegt flæsk med persillesovs, der er gode øl på køl og et imponerende udvalg af snaps.

Vi spiller 3 runder, og nummeropråb står den forrygende Miss OTB for – det bliver festligt!
På højkant er blandt andet Tivoli-billetter, middag på Nimb Brasserie, afternoon tea i Nimb Bar, en overnatning på Nimb Hotel og mange andre lækre præmier.

Tid: Tirsdag d. 28. marts kl. 18.30
Hvor: Fru Nimb – indgang gennem Nimb Hotel
Pris: 160 kr. for stegt flæsk og 1 bankoplade.
Ekstra plader kan tilkøbes på dagen for 10 kr. per plade, og drikkevarer købes separat.  

Miss OTB

Iført glimmer i kilovis, make-up i rigelige mængder og imponerende høje stiletter indtager Drag Queen Miss OTB scenen.
Med mere end 200 shows bag sig er Miss OTB en rutineret entertainer, og der er garanti for en festlig aften, når endnu et fruentimmer indtager Fru Nimb.

OTB_RED_9001x610

Det praktiske

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Tid: Tirsdag d. 28. marts kl. 18.30
Hvor: Fru Nimb – indgang gennem Nimb Hotel
Pris: 160 kr. for stegt flæsk og 1 bankoplade. Ekstra plader kan tilkøbes på dagen for 10 kr. per plade, og drikkevarer købes separat.

Nimb Brasserie genopliver stolte traditioner

Hvornår har du sidst nydt crêpes Suzette lavet efter bogen med hjemmelavet karamel og flambering? Eller en tatar rørt ved bordet? Mulighederne for at opleve det traditionsrige håndværk er få, og det har Nimb Brasserie besluttet sig for at gøre noget ved. Derfor går vi  nu tilbage til de klassiske brasseriedyder med flamberingsbord og trancheringskniv, når restauranten genåbner den 2. februar.

2017 bliver et år med fokus på gastronomi

2017 på Nimb bliver et år med stort fokus på gastronomi. Den første nyhed, vi med glæde kan fortælle er, at Nimb Brasserie genopliver stolte franske traditioner.

”Vi har brugt en del år på at finde den rigtige formel for Nimb Brasserie, og den mener vi nu at have fundet. Vi vil tilbage til de klassiske brasseriedyder med franske klassikere baseret på udsøgte råvarer. Vi genopliver det gode håndværk såsom flambering og tranchering ved bordene, og så handler det også om den personlige, opmærksomme betjening,” siger Nimbs direktør, Iben Marburger Juul.


Ofte bliver brasserie forvekslet med bistro. Mens sidstnævnte tilbyder sine gæster den simple spiseoplevelse uden eksklusive råvarer, større komfort og plads ved bordene, byder brasseriet på mere forkælelse med bløde armlæn, råvarer af udsøgt kvalitet og veluddannet personale, der både kan sit håndværk og har fornemmelse for gæstens behov.

Vi har savnet et sted i København, hvor man kan opleve de klassiske brasserieretter, som bliver færdiggjort foran gæsterne. Samtidig mener vi, at service i særklasse ikke er forbeholdt gourmetrestauranterne. Vi har samlet et stærkt hold af tjenere, der står klar til at gå det ekstra skridt for vores gæster. Jeg kan allerede se glæden i øjnene på dem, når de flamberer og fortæller foran gæsterne,” siger Nimbs overordnede restaurantchef, Søren Andersen.

De bedste råvarer

Det gode tjenerhåndværk ville være ren staffage, hvis ikke råvarekvaliteten er i top. Derfor har Nimb Brasseries køkkenhold gransket markedet for at skaffe det bedste til sine gæster. Derfor er en kylling heller ikke bare en kylling.

Vi har testet alle de kyllinger, vi har kunnet komme i tanke om, både danske og udenlandske, og vi har ganske enkelt ikke kunnet finde noget, der slår de fritgående kyllinger fra Bresse i Frankrig. Derfor er det selvfølgelig den, vi serverer; den er fast i kødet, og lårene er mørke og saftige, fordi kyllingerne har fået lov til at bevæge sig,” forklarer køkkenchef Anders Hagild om den helstegte kylling, der bliver trancheret ved bordet og serveret med sauce supreme og sæsonens garniture.


Apropos garniture kommer grøntsagerne fra Aarstiderne. På den måde sikrer vi, at der altid er friske, økologiske grøntsager med afsæt i sæsonen af den høje kvalitet, vi efterspørger.    

Fisken får vi fra Hanstholm Fiskeauktion, og det sikrer, at den ferske fisk fra Nordsøen altid er frisk og fanget inden for de seneste 24 timer. Når det gælder det søde punktum, synes vi ikke, at gæsterne skal snydes for chefkonditor Torben Bangs eminente håndværk, og ser man først en tjener trille forbi med kagevognen, der rummer alt fra canelées til citrontærte, skal man være ualmindeligt standhaftig for at sige nej.  

Se de lækre retter på Nimb Brasseries nye menu her

 

Bestil bord

tatar_810x610

Se menu

Er du nysgerrig efter at se hvilke skønne retter, der er på menuen?

Se frokostmenu

Se aftenmenu

 


Show & Menu

Tivolis scener byder på alt fra hvirvlende danserinder og betagende musik til morsomme sketches og gribende drama. Hos Nimb byder vi på kulinariske oplevelser, der fuldender din aften. 

Med vores særlige ’Show & Menu’ pakker får du serveret en middag, der passer til showets spilletider. 

Læs mere

glassalen-1220x910