DA EN

Fatty's at Nimb

Vi lover ild i pejsen og den smukkeste og mest vedkommende jazz, du kan forestille dig, når Nimb og Morten Lindberg (Master Fatman) åbner dørene til den nye pop-up-jazzklub ”Fatty’s at Nimb”.

Klubben styres med løs, jazzet hånd af DJ’en og radioværten Morten Lindberg (Master Fatman), der hver weekend er vært på ”Jazzmosfæren” på Danmarks Radios P8 Jazz. Han tager i øvrigt tager jazz hver dag…

Koncerterne ”popper op" en gang om måneden, og de optrædende sættes sammen til lejligheden, ofte i konstellationer man ikke har hørt spille sammen før.

Den engelske supertrompetist Gerard Presencer åbner klubben den 24. oktober. Presencer har gennem årene spillet med et hav af store britiske og internationale musikere, bl.a. Herbie Hancock, Chick Corea, Ronnie Scott, Johnny Griffin og mange andre. Nu er han er fast medlem af DR Bigband og ligeledes en fast del af Rolling Stones trommeslager Charlie Watts forskellige jazz-konstellationer.

Vi har sat ham sammen med den danske pianist Heine Hansen, bassisten Anders Christensen og trommeslageren Mikkel Hess. Alle tre stærke personligheder på den danske jazzhimmel.

Derudover har vi inviteret to gæster til at sidde ind i et nummer eller to. Den ene er altsaxofonisten Christina von Bülow og den anden er guitaristen Pelle von Bülow.

gerard_900x610

NIMB BAR

Fatty's at Nimb foregår på Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København.

Vær sikker på at få en plads, skriv til camilla@nimb.dk for gæsteliste.

Yoga & morgenmad på Nimb Hotel

Yoga er et fantastisk redskab til en bedre livsstil uden stress. På denne yogaevent lærer du, hvordan du udvikler forbindelsen til din krop, øger dit energiniveau og opnår bedre balance i din hverdag.

Vi starter med åndedrætstræning og opvarmningsøvelser, hvorefter vi arbejder med forskellige serier af yogastillinger, der har fokus på åndedrættet. Vi slutter af med en dejlig, dyb afspænding.

Yoga er et fredfyldt åndehul, hvor du via åndedrættet og blide øvelser mentalt finder ro.

Efter yogalektionen på 1,5 time serveres en skøn morgenmad tilberedt af Nimbs dygtige kokke, som du kan nyde i Vinterhaven på første sal.

Hvornår: lørdag den 11. november kl. 8
Hvor: Rotunden, 1. sal, Nimb Hotel
Pris: 470 kr. for 2½ timers yoga og morgenmad

Undervisningen tilpasses deltagerne og både begyndere og øvede kan være med.
Yogaudstyr stilles til rådighed og er inkluderet i prisen.


Køb billet
YOGA_900x610

INSTRUKTØREN

Lill-Britt Sjöblom er Nimb Hotels velvære-ekspert. Hun underviser i hatha- og mediyoga med rødder i kundalini-yoga.


Show & Menu

Tivolis scener byder på alt fra hvirvlende danserinder og betagende musik til morsomme sketches og gribende drama. Hos Nimb byder vi på kulinariske oplevelser, der fuldender din aften. 

Med vores særlige ’Show & Menu’ pakker får du serveret en middag, der passer til showets spilletider. 

Læs mere

glassalen-1220x910