DA EN

Book værelse

icon-bargrill-dinner

Middag

Mandag til lørdag
fra 17.00 til 24.00

Smag på kvalitet

Glem alt om verden udenfor et par timer, og forsvind ned i en menu af delikat tilberedte råvarer på grill – hertil de bedste vine og klassiske cocktails.

Nimb Bar’n’Grill er åben mandag til lørdag fra 17.00 – 24.00, og køkkenet lukker kl. 23.00 alle dage. Bordet er jeres i 2 ½ time, men ved reservationer efter kl. 20.30 er bordet jeres hele aftenen.

Vi anbefaler 1 til 2 finger food, 1 til 2 lette retter og 1 deleret per person.

 

Bar-n-grill_chicken_1220x910

À la carte


Finger food

  • Rugbrød, Karl Johan-remoulade 30,-
  • Radiser, kapers 30,-
  • Flæskesvær, røget østers 30,-
  • Alle 3 ovenstående snacks 80,-
  • Grillet fladbrød med Vesterhavsost 50,-
  • 3/6/9 Gillardau-østers - serveret naturel med citron - grape og røget olie - syltet agurk og hvedegræsolie 115,- / 225,- / 335,-
  • Vegetar

Fra konro (spyd)

  • Kyllingeskind, mirin 35,-
  • Entrecote, bbq 35,-
  • Oksespidsbryst, rødbede 35,-
  • Kammusling, blomme 35,-
  • Alle ovenstående 130,-
  • Vegetar

Forretter & Hovedretter

  • Makrel, tomat, bagt hvidløg 130,-
  • Rå okse, ramsløg, hjertesalat 130,-
  • Kantarelragout, æggeblomme, brøndkarse 120,- / 190,-
  • Granrøget torsk, beurre blanc, løjrom 140,- / 210,-
  • Jomfruhummer, selleri, yuzu, brunet smør 150,-
  • Oksemørbrad, broccolini, persille 150,- / 220,-
  • Vegetar

Desserter

  • Blåbær, hasselnød, havesyre 110,-
  • Rabarber, engelsk lakrids, grøn anis 110,-
  • Petit four 45,-
  • Vegetar

Til deling


  • Havtaske, peberrodsvelouté, citron - per person 275,-
  • Short rib, demi glace, syltede bær - per person 275,-
  • Vegetar